7 MAYIS SAYISAL LOTO SONUÇLARI

Sayısal Loto sonuçlarında 7 Mayıs 20146 Cumartesi günü yapılan çekiliş sonrasında bu haftaki Sayısal Loto sonuçları belli oldu ve bu hafta sayısalı bilen 3 kişi oldu. Merekla beklenen 7 Mayıs Cumartesi Sayısal Loto sonuçları yazımızdadır. Bu hafta 1017. haftaya gelinen Sayısal da kazanan numaralar ve kazanan il ilçe yazımızdadır.

Noter huzurunda çekilen Sayısal Loto her hafta milyonlar dağıtmaya devam ederken sonuçlarını anlık olarak sitemizde bulabilir ve kaç kişi bildiği ile dağıtılan ikramiye miktarını buradan öğrenebilirsiniz.

Bu hafta 7 Mayıs 2016 Cumartesi akşamı çekilecek olan bu hafta sayısal lotoda çıkan numaralar neler ve kaç kişi bildi işte detaylar.

7 Mayıs Sayısal Loto Sonuçları

8 - 14 - 25 - 33 - 37 - 48

Milli Piyango İdaresince yapılan açıklamaya göre 7 Mayıs 2016 Cumartesi 1017. hafta çekiliş sonucunda;
İkramiye Kazananlar;
(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğü tarafından ödenecektir.


Milli Piyango idaresince Cumartesi günleri çekilişi yapılan Sayısal Loto oyunu noter huzurunda yapılmaktadır. Sayısal Loto oyunu noter ve halkın huzurunda 21:00 - 21:30 saatleri arasında Milli Piyango Genel Merkezinde gerçekleştirilmektedir.

sayisal loto sonuclari 7 mayis, sayısal loto 7 mayıs sonuçları, sayısal sonuçları 7 mayis, bu hafta ki sayısal loto sonuçları, sayisal loto sonuclari, 7 mayis sayisal loto sonuclari
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top