kirgin-cicekler-mesude-kimdir
KIRGIN ÇİÇEKLER MESUDE KİMDİR
www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Atv de yeni başlayan ve birinci bölümden itibaren oldukça sevilen Kırgın Çiçekler dizisi izleyicinin beğenisini kazanmayı başarmıştır. Önemli ve sevilen oyuncuların yer aldığı Kırgın Çiçekler dizisi oyuncularını tanıtmaya devam ediyoruz.

Başrollerinde sevilen oyuncu ve sanatçı Özgür Çevik ile İpek Karapınar'ın yer aldığı Kırgın Çiçekler dizi oyuncuları arasında Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Derya Artemel, Aleyna Solaker ve Sacide Taşener gibi başarılı bir çok ismin yer aldığı Kırgın Çiçekler dizisi hem oyuncu kadrosu ile hemde konusu ile oldukça beğenilmektedir. 

Kırgın Çiçekler dizisinin başlaması ile beraber izleyici tarafından dizideki tüm oyuncular aranmaya başladı. Özellikle dizideki isimlerin başında ise dizide Mesude karakterini canlandıran Derya Artemel isimli oyuncu gelmektedir. Bizde sizler için Derya Artemel hakkındaki tüm bilgileri ve Kırgın Çiçekler Mesude kimdir sorularının yanıtlarını paylaşacağız.

KIRGIN ÇİÇEKLER OYUNCULARI>>>

Kırgın Çiçekler Dizisindeki Mesude Karakteri Kim?

Derya Artemel Kimdir
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Kırgın Çiçekler dizisinde Mesude karakterlerini canlandıran Derya Artemel 21 Ekim 1980 yılında İzmir de doğmuştur. Başarılı oyuncu Derya Artemel 9 Eylül Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. İlk olarak hepimizin Zerda dizisinden hatırladığı Derya Artemel 2002 yılında Zerda dizisinde Sıla karakterini canlandırmıştı. Gaye Sökmen ajansına bağlı olarak çalışan güzel ve başarılı isim Derya Artemel, Aliye, Fikrimin İnce Gülü, Bitmeyen şarkı isimli dizilerde de rol almıştır. Şimdi ise Atv de yayınlanan Kırgın Çiçekler adlı dizide Mesude karakterini canlandırmaktadır. 

Derya Artemel Rol Aldığı Diziler

2015 - Kırgın Çiçekler (Mesude)
2014 - Cinayet
2010 - Bitmeyen Şarkı
2009 - Yol Arkadaşım
2005 - Fikrimin İnce Gülü
2005 - Seher Vakti
2002 - Zerda

kırgın çiçekler mesude, kırgın çiçekler dizisi mesude, kırgın çiçeklerdeki mesudenin adı, kırgın çiçekler dizi oyuncuları, kırgın çiçekler dizisindeki mesude kimdir, kirgin cicekler mesude kim, kırgın çiçekler mesude hangi dizilerde oynadı, derya artemel, derya artemel kimdir, derya artemel biyografi, derya artemel kaç yaşındadır, derya artemel resimleri, derya artemel boyu kilosu kaç,

Kırgın Çiçekler Zeyno - Yağmur Ün Kimdir>> Kırgın Çiçekler Gökhan - Furkan Andıç Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Güney - Arif Diren Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Defne - Nil Keser Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Feride - İpek Karapınar Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Eylül - Biran Damla Yılmaz Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Songül - Gökçe Akyıldız Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Kader - Çağla Irmak Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Meral - Aleyna Solaker Kimdir>>
Kırgın Çiçekler Serkan - Mehmet Aykaç Kimdir>>

Derya Artemel Resimleri



- Reklamlar -

2 yorum:

  1. bn mesudenin tarafındayım

    YanıtlaSil
  2. oynadığı diziler arasında Zerda da var. Sıla karakterini canlandırıyor. onuda ekleyin.

    YanıtlaSil

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top