HAYATIMIN AŞKI OYUNCULARI

Kanal D de başrollerinde Serkan Çayoğlu, Hande Doğandemir ve sevilen sanatçı Yonca Evcimik'in yer aldığı Hayatımın Aşkı dizisi başlıyor. Merakla beklenen Hayatımın Aşkı dizi oyuncuları arasında Zafer Alagöz, Berk Hakman, Sadi Celil Cengiz, Deniz Barut ve Seda Türkmen gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır.

Romantik komedi tarzında olan Hayatımın Aşkı dizisinde Serkan Çayoğlu ve Hande Doğandemir arasında yaşanacak olan aşk anlatılacaktır. Hayatımın Aşkı Demir yani Serkan Çayoğlu ajans sahibi bir karakter olacaktır. Peki Hayatımın Aşkı dizi oyuncuları kimler ve karakter isimleri neler işte Hayatımın Aşkı dizi bilgileri ve oyuncu kadrosu..


HAYATIMIN AŞKI OYUNCULARI
Hayatımın Aşkı Demir - Serkan Çayoğlu Kimdir>>
Hayatımın Aşkı Gökçe - Hande Doğandemir
Hayatımın Aşkı Sema - Seda Türkmen Kimdir>>
Hayatımın Aşkı Kaan - Berk Hakman
Hayatımın Aşkı Eylem - Deniz Barut
Hayatımın Aşkı Sezen - İlay Erkök
Hayatımın Aşkı Nilay - Gizem Terzi
Hayatımın Aşkı Hakan - Sarp Can Köroğlu Kimdir>>
Hayatımın Aşkı Yonca - Yonca Evcimik


Hayatımın Aşkı Rezzan - Zeynep Eronat
Hayatımın Aşkı Hikmet - Zafer Algöz
Hayatımın Aşkı Bartu - Sadi Celil
Hayatımın Aşkı Hulusi - Avni Yalçın
Hayatımın Aşkı Nesrin - Ayşegül İşsever
Hayatımın Aşkı Rahmi - Murat Parasayar

HAYATIMIN AŞKI DİZİ KONUSU
Tanıdık ve sevilen bir çok ismin yer aldığı Hayatımın aşkı dizisinde özellikle Kiraz Mevsimi dizisinden tanıdığımız Serkan Çayoğlu yer almakta ve hepimizin sevdiği sanatçı olan Yonca Evcimik te yer almaktadır. Ayrıca dizide İşler Güçler'den tanınan Sadi Celil ile Sarp Can Köroğlu da yer almaktadır.

Hayatımın Aşkı dizisinde Gökçe yani Hande Doğamdemir evlenmemiş ve evlenmek isteyen güzel bir kızdır. Tüm arkadaşları evli olan Gökçe bu durum karşısında evlenmek için bir aday arayışındadır. Bu aday da çalıştığı ajansın sahibi Demir yani Serkan Çayoğlu'dur. Gökçe kararı doğrultusunda Demir'e ulaşmak için Kaan'ı kullanmaktadır.

hayatımın aşkı oyuncuları, hayatımın aşkı dizisi, hayatimin aski dizisi, hayatimin aski oyunculari, hayatimin aski demir, hayatimin aski dizisi gokce, hayatimin aski oyuncu kadrosu, hayatımın aşkı oyuncu isimleri,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top