FENOMEN ECENUR KİMDİR

TV8'in sevilen yarışması 3. hafta elemesi yapıldı ve evden ayrılan yarışmacı belli oldu. Her hafta bir kişinin elendiği Fenomende bu hafta bir ilk oldu ve yarışmadan 2 isim elendi. Fenomen yarışması 6 Mayıs eleme sonucunda elenen isimler Ayşenur ve Çiğdem oldu.

Kızlar evinden iki ismin elenmesi ile birlikte yarışmaya yeni katılan yarışmacı kızlar evine geldi. Peki 6 Mayıs Cuma Fenomen yeni yarışmacı kim oldu, Fenomen yarışmasına yeni katılan isim olan güzel yarışmacı Ecenur Gökdoğan oldu. Fenomenin yeni yarışmacısı Ece izleyici tarafından merak edilmektedir. İşte detaylar...

Fenomen Yeni Yarışmacı Ecenur Gökdoğan Kim?


Ecenur Gökdoğan Kimdir

Fenomen yarışmasına yeni katılan Ecenur Gökdoğan isimli yarışmacı eve giriş yaptı. Ecenur Gökdoğan 1996 yılında İstanbul da doğmuştur. 20 yaşında olan güzel yarışmacı kızlar evine giren 3. yeni isim oldu.

Fenomen Ece oyunculuk ve tiyatro bölümü okumaktadır. Aynı zamanda dj'lik te yapan başarılı yarışmacı 1,75 boyunda ve 54 kilo ağırlığındadır. Fenomen Ece sevmediği özellikler arasında hazır cevap olduğunu ve arkasından konuşmaları sevmediğini belirtmektedir.


Fenomen Ecenur Yaşı: 20
Fenomen Ecenur Boyu: 1,75
Fenomen Ecenur Kilosu: 54

Fenomen Yarışmacıları Kızlar
Ayşenur Balcı Kimdir>>
Çiğdem Çelik Kimdir>>
Özden Cerrahoğlu Kimdir>>
Gül Köseoğlu Kimdir>>
Simay Tokatlı Kimdir>>
Derya Şireci Kimdir>>

Fenomen Yarışmacıları Erkekler
Okan Yiğit Kimdir>>
Kerem Savaş Sarı Kimdir>>
Muhammet Kayku Kimdir>>
Osman Aydın Kimdir>>
Onur Yüksel Kimdir>>
Serbay Çelikbaş Kimdir>>

fenomen ecenur kim, fenomen yeni yarismaci ecenur, fenomen ece kimdir, fenomen 6 mayis yeni yarismaci, fenomen kim elendi kim geldi, 6 mayis fenomen ece, ecenur gökdoğan resimleri, fenomen ece kaç yasinda boyu kilosu kac, fenomen ece resimleri,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top