6 MAYIS FENOMEN KİM ELENDİ

Fenomen yarışmasında bir haftanın daha sonuna gelindi ve bu hafta da evden elenen isim belli oldu. Bu hafta Fenomende bir değişiklik oldu ve bu hafta Fenomenden iki isim elenecek, Yani en çok adı çıkan 2 isim elenen isim olacaktır.

6 Mayıs Cuma akşamı yapılan Fenomen eleme oylamasında yarışmacılar gitmesi istediği kişiyi yazdılar ve bu haftanın popülerleri olan Okan ve Seyda ikişer oy kullandılar.
Peki 6 Mayıs Cuma Fenomen kim elendi kimler eve veda etti ve en önemli olan 6 Mayıs Fenomen yeni yarışmacı kim oldu. İşte 3. hafta Fenomen oylama sonuçları..

Fenomen 6 Mayıs Kim Elendi?


FENOMEN 6 MAYIS ELENEN İSİM ÇİĞDEM ve AYŞENUR OLDU

6 Mayıs Fenomen Oylamasında Elenmek Üzere
En çok ismi yazılan isimler Ayşenur ve Çiğdem oldu. Böylelikle Fenomen de 3. haftada elenen isimler Çiğdem ile Ayşenur oldu.

FENOMEN ECENUR KİMDİR>>

Fenomen evinde bilindiği gibi her hafta bir yarışmacı elenecek ve yerine bir kişi gelecektir. Bu hafta Fenomende iki yarışmacı elenecek ve yerine iki yeni yarışmacı gelecektir. Elenen isim kim oldu ve eve yeni gelen yarışmacıda belli oldu. Peki Fenomen yeni yarışmacı kim oldu ve fenomen evine yeni katılan yarışmacı kim oldu. Detaylar eklenecektir.


Fenomen Yarışmacıları Kızlar
Ayşenur Balcı Kimdir>>
Çiğdem Çelik Kimdir>>
Özden Cerrahoğlu Kimdir>>
Gül Köseoğlu Kimdir>>
Simay Tokatlı Kimdir>>
Derya Şireci Kimdir>>

Fenomen Yarışmacıları Erkekler
Okan Yiğit Kimdir>>
Kerem Savaş Sarı Kimdir>>
Muhammet Kayku Kimdir>>
Osman Aydın Kimdir>>
Onur Yüksel Kimdir>>
Serbay Çelikbaş Kimdir>>

fenomen kim elendi, 6 mayis fenomen kim elendi, 6 mayıs fenomen kim elendi, fenomen kimler elendi, 6 mayıs fenomen yeni gelen yarışmacı, fenomen yeni yarışmacı kim, 6 mayis fenomen eleme, fenomen kim elenecek,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top