poyraz-karayel-meltem-hare-surel-kimdir
POYRAZ KARAYEL MELTEM KİMDİR

İlk sezonu ile beğenilen ve büyük ilgi gören Poyraz Karayel dizisi ikinci sezonu ile de izleyicinin karşısında oldu. Bu sezonu ile de büyük beğeni toplayan Poyraz Karayel yeni oyuncuları ile ekranlarda olmaya devam ediyor. Poyraz Karayel dizisi başrollerinde Musa Uzunlar, İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, İsmail Düvenci, Murat Daltaban, Celil Nalkaçan, Emel Çölgeçen gibi oyuncular yer almaktadır. Bu sezon diziye yeni katılan isimlerden bir tanesi de Hare Sürel isimli oyuncudur. Poyraz Karayel dizisine yeni katılan güzel oyuncu Hare Sürel dizide Poyraz'ın kardeşi Meltemi canlandırmaktadır. Meltem karakteri ile diziye katılan oyuncu hakkındaki bilgileri sizleri için derledik. İşte Poyraz Karayel dizisindeki Meltem karakteri hakkındaki bilgiler.

Poyraz Karayel Dizisi meltem Karakteri Kimdir

Hare Sürel Kimdir
Poyraz Karayel dizisinde Meltem karakterini canlandıran Hare Sürel 1983 yılında İstanbul da doğmuştur. 1.75 cm boyunda ve 53 kg ağırlığında olan güzel oyuncu Hare Sürel İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Elveda Rumeli, Kabadayı, Canımın İçi, Sıcağı Sıcağına, Ayrılsak da Beraberiz gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu Hare Sürel şimdi ise Poyraz Karayel dizisinde Poyraz'ın bilgisayar mühendisi kardeşi Meltem karakterini canlandırmaktadır.

Hare Sürel Yaşı: 32
Hare Sürel Boyu: 1,75
Hare Sürel Kilosu: 53

Hare Sürel Yer Aldğı Diziler
Elveda Rumeli - Emine
Güz Sancısı
Kabadayı - Barmaid
Senden Başka - Oya
Kız Babası - Maria
Ödünç Hayat
Ayrılsak Da Beraberiz

POYRAZ KARAYEL İPEK KİMDİR>>

poyraz karayel dizisi, poyraz karayel meltem kimdir, poyraz karayel oyuncuları, poyraz karayel dizisi meltem resimleri, poyraz karayel oyuncu kadrosu, poyraz karayeldeki meltem kim, hare sürel kimdir, hare sürel biyografi, hare sürel resimleri, hare sürel kaç yaşında boyu kilosu kaç, hare sürel kac yasinda, poyraz karayel meltem gercek adi,

Hare Sürel Resimleri
- Reklamlar -

1 yorum:

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top