kiralik-ask-deniz-devrim-yalcin-kimdir
KİRALIK AŞK DENİZ KİMDİR

Star Tv nin sevilen dizisi olan Kiralık Aşk dizisi yeni bölümleri ile devam ederken diziye yeni isimler katılmaya devam etmektedir. Devrim Yalçın Kiralık Aşk dizisi oyuncu kadrosuna dahil oldu. Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademli, Sinem Öztürk, Sanem Yeles, Melisa Şenolsun gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kiralık Aşk dizi oyuncuları arasına yakışıklı oyuncu Devrim Yalçın katıldı. Kiralık Aşk dizisinde Devrim Yalçın, Ömer'in rakibi olan Deniz karakterini canlandırmaktadır. Dizinin yeni bölümlerinde yer alacak olan başarılı ve genç oyuncu Devrim Yalçın, Deniz karakteri ile izleyici karşısında olacaktır. Peki Devrim Yalçın kimdir kaç yaşında ve boyu kilosu kaçtır şimdi merak edilen tüm bu soruların cevaplarını yazımızda bulabilirsiniz.

KİRALIK AŞK OYUNCULARI KİMLER>>>

Kiralık Aşk Dizisindeki Deniz Karakteri Kimdir


Devrim Yalçın Kimdir
Kiralık Aşk dizisinde Deniz karakterini canlandıran Devrim Yalçın, 04 Nisan 1974 yılında İstanbul da doğmuştur. Yakışıklılığı ve oyunculuk performansı ile oldukça başarılı olan Devrim Yalçın 2006 yılında rol aldığı Yıldız Savaşları dizisinde başarılı bir performans sergiledikten sonra herkesin tanıdığı bir isim haline geldi.

Başarılı oyuncu Devrim Yalçın son olarak Krem adlı dizide rol almış ve oldukça sevilen oyunculardan olmayı başarmıştır. Şimdi ise Devrim Yalçın Kiralık Aşk dizisinde Deniz karakterini canlandırmaktadır. Sevilen oyuncunun resimlerini yazımızın devamında bulabilirsiniz.

kiralık aşk deniz, kiralık aşk deniz kimdir, kiralık aşk deniz resimleri, kiralık aşk deniz karakteri, kiralık aşk deniz kaç yaşında boyu kilosu kaç, kiralık aşk deniz gerçek adı, kiralik ask deniz kimdir, devrim yalçın kimdir, devrim yalçın kaç yaşında, devrim yalçın resimleri, devrim yalçın biyografi, devrim yalcin boyu kilosu kac, devrim yalçın kac yasinda,

Devrim Yalçın Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top