gamsiz-hayat-tayfun-oral-ozer-kimdir
GAMSIZ HAYAT TAYFUN KİMDİR

Show Tv de yayınlanmaya başlayan yeni Gamsız Hayat dizi oyuncularını sizler için tanıtmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda sizlere dizide Tayfun karakterini canlandıran Oral Özer hakkında bilgileri vereceğiz. Show Tv'nin yeni sezon dizilerinden olan ve bir gençlik dizisi olan Gamsız Hayat dizisi izleyici ile buluşuyor. Oyuncu kadrosu ve konusu ile oldukça başarılı bir dizi olan Gamsız Hayat dizi oyuncuları arasında Ceyda Ateş, Ali Öksüz, Dilara Öztunç, Ali Rıfat Şungar, Güzide Aslan, Alara Bozbey gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Gamsız Hayat dizisinde sevilen ve beğenilen oyuncular arasında olan ve dizide başrolde olan Oral Özer en çok aranan isimlerdendir. Yazımızın devamında Oral Özer kimdir kaç yaşında ve Gamsız Hayat Tayfun kimdir gibi soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

GAMSIZ HAYAT DİZİ OYUNCULARI>>

Gamsız Hayat Dizisindeki Tayfun Karakteri Kimdir?

Oral Özer Kimdir

Gamsız Hayat dizisinde Tayfun karakterini canlandıran Oral Özer, 1983 yılında İskendurun da doğdu. Tiyatro Eğitimine Ankara Sanat Tiyatrosunda başladı. Ardından Müjdat Gezen Konservatuarını kazandı ve orda bir sene okuduktan sonra Haldun Dormen'nin bir çok müzikal projesinde asistanlık yaptı. Hala Yeditepe Üniversitesinde burslu olarak okumaktadır.Aynı zamanda Tiyatro Kedi de bi çok projelerde yer almıştır.

Tiyatro Oyunları: 
Kibarlık Budalasında -cleonte
Çalıkuşu -kamuran
Figaronun Düğünü-cherubin oyunlarında hala rol almaktadır..

Oynadığı Tv dizileri:
Leylan- ALİ (2007 )
Duvar-Ozan (2007)
Derman-Yusuf (2008)
Arka Sıradakiler-Sedat (2010)

Oynadığı Reklam Filmi: Doritos 3le5 ofis(2007 )

gamsız hayat tayfun, gamsız hayat dizisi tayfun, gamsiz hayat dizisi tayfun karakteri, gamsız hayat dizi oyuncuları, gamsiz hayat tayfun resimleri, gamsiz hayat karakterleri, oral özer kimdir, oral özer kaç yaşında, oral özer biyografi, oral özer kim, oral özer boyu kilosu kac, oral özer yasi, oral özer resimleri, oral özer şekilleri

Oral Özer Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top