2016 KPSS SINAV GİRİŞ YERLERİ ÖĞREN

Milyonlarca memur adayının merakla bekledikleri KPSS sınav tarihi için artık sayılı günler kaldı ve adaylar son hazırlıklarını tamamlamak üzereler. Kpss 2016 tarihleri nin açıklanmasının ardından KPSS başvurularını yapan memur adayları şimdi ise sınav gününü heyecanla beklemekteler.

2016 KPSS Sınav giriş yerleri açıklandı. Memur adaylarının kpss sınavına nerede gireceğim ve KPSS sınav giriş yerleri açıklandı mı gibi soruları yanıt buldu. 2016 KPSS Lisans sınavı 22 Mayıs ve 29 Mayıs tarihlerinde yapılacaktır. Adaylar sınav tarihine kadar sınav kpss sınav giriş yerlerini osym.gov.tr adresinden öğrenebilirler. Dilerseniz aşağıdaki bağlantıdan direk sorgulama ekranına ulaşabilirsiniz.


KPSS SINAV GİRİŞ YERİ ÖĞREN>>

Yukarıdaki bağlantı yardımı ile memur adayları açılan sayfadan TC kimlik numaraları ve aday şifreleri ile birlikte kpss sınav giriş yeri hakkındaki bilgileri sınavın hangi okul bina ve salonda olduğunu öğrenebilecekler.


2016-KPSS LİSANS SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİNDE GÜNCELLEME YAPILDI
Ölçe, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), sınav takviminde 9 Haziran 2016 olarak yer alan 2016-KPSS Lisans Sınavı sonuç açıklama tarihini 14 Temmuz 2016 olarak değiştirdi. ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruda, Kamu Görevlilerine İlk Defa Atanacaklar için Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik'in 25 Ocak 2016 tarihli kararla yürürlüğe girmesi ile ÖSYM'nin sınav takvimine göre 9 Haziran 2016 olarak yer alan 2016-KPSS Lisans Sınavı sonuç açıklama tarihinin 14 Temmuz 2016 olarak değiştirilmesine karar verildiği ve sınav takvimindeki sonuç açıklama tarihinin bu doğrultuda güncellendiği bildirildi.

Öte yandan ÖSYM Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği yetkilileri, takvim güncellemesinin 2016 yılının ilk merkezi yerleştirmelerinde 2014 yılı KPSS sonuçlarının kullanılmasını ve 2016 yılının haziran ayı sonuna kadar mezun olacak adayların bu yerleştirme için tercih bildiriminde bulunmasını sağlamak amacıyla yönetim kurulu kararı ile alındığını bildirdi.

kpss sınav giriş yeri, 2016 kpss sinav giris yerleri, sinav giris yeri kpss, kpss sinavi ne zaman, 2016 kpss sinav giris yeri ogren, sinav giris belgesi, kpss giris belgesi, 22 mayis kpss sinavi,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top