23 ŞUBAT SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SONUÇLARI

Survivor 2016'nın ilk elemesi yapılıyor. 3. haftaya gelinen Survivor da 21 Şubat pazar akşamı dokunulmazlık oyunu oynandı ve oyunu kaybeden takım Ünlüler takımı oldu. Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler ada konseyine giderek elenmesi için isim yazdılar ve ismi en çok yazılan kişi Tuğba Özay oldu. Tuğba Özay eleme için ilk aday olurken bir kişiyi de bireysel dokunulmazlığı kazanan Ebru söyledi.

Ebru da elenmesi için Yılmaz ismini söyledi ve böylelikle Survivor 2016 Ünlüler takımı ada konseyinde Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül elemeye kalan isimler oldu. Birde bu iki isme Ünlüler takımı sms sonuçları sonucunda en çok sms oyunu alan kişi bir isim daha söyleyecek ve toplamda elemeye 3 kişi kalacaktır. bakalım 3. kişi olacak.

Ada konseyinde başlayan Ünlüler takımı sms oylaması sonucunda ünlülerden en çok oyu alan kim olacak. Survivor 2016 ünlüler sms sonuçları 23 Şubat Salı akşamı açıklanacaktır. 23 Şubat Survivor ünlüler sms sonuçları acunn.com sitesinde açıklandığında aynı anda burada olacaktır.

ELENEN İSİM YAĞMUR OLDU..

23 Şubat Salı Ünlüler SMS Sıralaması
1. Atakan
2. Eda
3. Yattara
4. Yılmaz
5. Yunus
6. Mehmet
7. Ezgi
8. Nagihan
9. Tuğba
10. Yağmur
11. Seda

Ada Konseyinde En Çok İsmi Çıkan Kişi: Tuğba Özay
Bireysel Dokunulmazın Söylediği İsim: Yılmaz Morgül
Ünlüler SMS Birincisi Söylediği İsim: Yağmur
Ünlüler takımı ada konseyi oylama sonuçları ve yazılan isimler şu şekildedir.
Yağmur : Mehmet ismini yazdı
Yattara : Yağmur ismini yazdı
Nagihan : Yağmur ismini yazdı
Tuğba : Yağmur ismini yazdı
Atakan : Tuğba ismini yazdı
Ebru : Tuğba ismini yazdı
Mehmet : Tuğba ismini yazdı
Yunus : Tuğba ismini yazdı
Eda : Tuğba ismini yazdı
Seda : Tuğba ismini yazdı
Ezgi : Yağmur ismini yazdı
Yılmaz : Atakan ismini yazdı

Survivor 2016 Ünlüler takımında 21 Şubat Pazar akşamı yapılan ada konseyinde takım içinde yapılan oylama sonucunda elemeye kalan isim Tuğba oldu. Belirlenen isim ilk aday olurken bu akşam oynanan bireysel dokunulmazlık oyunu sonrasında da bir kişi daha elemeye kaldı ve bu isimler arasında SMS oylaması başladı. Survivor Ünlüler takımı SMS sonuçları 23 Şubat Salı akşamı açıklanacaktır. SMS Sonuçları ve kim elendi gibi soruların cevapları burada olacaktır.

Survivor 2016 Eleme Nasıl Olacak?
Geçen hafta Acun Ilıcalı'nın açıklaması üzerine Survivor da bu sene eleme ve aday çıkarma sistemi değişti. Bu sene Survivor da elemeye 3 kişi kalacak. Bu 3 kişiyi kim nasıl belirleyecek. İlk olarak dokunulmazlığın kaybedilmesi üzerine ada konseyine giden takım isim yazarak bir kişi belirleyecek. Daha sonra kaybeden takım arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynanacak. Bu oyun sonrasında da oyunu kazanan kişi 2. eleme adayı olarak bir kişi söyleyecek, 3. eleme adayını ise o hafta takımda en çok oyu alan kişi belirleyecek ve böylelikle adaylar belirlenecek.

SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER YARIŞMACILARI
- İbrahim Giydirir Kimdir>>
- Gizem Memiç Kimdir>>
- Efecan Dianzenza Kimdir>>
- Gizem Kerimoğlu Kimdir>>
- Semih Öztürk Kimdir>>
- Serkay Tütüncü Kimdir>>
- Nihal Candan Kimdir>>
- Zafer Mete Kimdir>>
- Damla Can Kimdir>>
- Aylin Şallı Kimdir>>
http://gunceltime.blogspot.com.tr
SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER YARIŞMACILARI
- Yılmaz Morgül
- Yunus Günce
- İbrahim Yattara
- Tuğba Özay
- Ezgi Avcı Kimdir>>
- Ebru Öztürk Kimdir>>
- Nagihan Karadere Kimdir>>
- Çağan Atakan Arsalan Kimdir>>
- Eda Akkaya Kimdir>>
- Serkan Ercan Kimdir>>

survivor ünlüler sms sonuçları, survivor ünlüler takımı sms birincisi kim oldu, survivor unluler sms sonuclari, 23 şubat ünlüler sms sonuçları, ünlüler takımı oylama sonuçları, acun.com ünlüler sms sonucu, survivor ünlüler kim elendi, survivor unluler kim elendi, survivor 2016 ünlüler elenen kim,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top