trafige-kapali-olan-yollar

22-23-24 ŞUBAT İSTANBUL DA TRAFİĞE KAPALI OLAN YOLLAR NERELER

22 Şubat Pazartesi günü işlerine gitmek isteyen İstanbul'lular bugün beklemedikleri bir şekilde bazı yolların kapalı olduklarını gördüler. İstanbul Beşiktaş ta bugün yarın ve Çarşamba günü bazı yollar trafiğe kapalı olacaktır. İstanbul da 6. Somali Yüksek Düzeyli ortaklık Forumu nedeni ile Beşiktaş ve çevresinde bazı yollar 3 gün trafiğe kapalı olacaktır. Peki İstanbul da Pazartesi Salı ve Çarşamba günü hangi yollar kapalı olacak ve ne zaman açılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, "6. Somali Yüksek Düzeyli Ortaklık Forumu" nedeniyle Beşiktaş'ta bazı yollar trafiğe kapatılacak. Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle: "Altıncı Somali Yüksek Düzeyli Ortaklık Forumu nedeniyle 22 Şubat 2016 Pazartesi günü saat 07.00'den 24 Şubat 2016 Çarşamba günü saat 20.00'e kadar trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar aşağıya çıkartılmıştır diye açıklama yapıldı. Peki kapalı yollar hangileri ve alternatif yollar nereler.

TRAFİĞE KAPATILACAK CADDE VE SOKAKLAR: 
•Saray Caddesi'nden Conrad Otel İstikameti (Yıldız Hamidiye Camii önü)
•Barboros Bulvarı'ndan Saray Caddesi istikameti Mehmet Ali Bey Sokak kesişiminden (Ertuğrul Tekke Camii yanı)
ALTERNATİF YOL VE GÜZERGÂHLAR: 
•Serencebey Yokuşu Caddesi'nden Saray Caddesi'ne gelen akım Müvezzi Caddesi istikametine,
•Barboros Bulvarı istikametinden Saray Caddesi'ne gitmek isteyen araç sürücüleri Serencebey Yokuşu Caddesi veya Çırağan Caddesi istikametine yönlendirilecektir."

İstanbul Beşiktaş'ta 22 Şubat pazartesi, 23 şubat Salı, 24 Şubat Çarşamba günü trafiğe kapalı olan yollar yukarıdaki gibidir. Beşiktaş'ta yolların neden kapalı olduğunu merak eden vataşlar bu soruyu sorarken bunun nedeni ise İstanbul da 6. Somali Yüksek Düzeyli Ortaklık Forumu toplantısı yapılacağı için bu yollar kapatılmıştır açıklaması Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılmıştır. İstanbul da bu tarihlerde kapalı olan yollar 24 Şubat Çarşamba akşamı saat 20:00 da açılacaktır.

istanbulda kapalı yollar, salı çarşamba günü beşiktaşta hangi yollar kapalı, istanbulda hangi yollar geçici olarak kapatılmıştır, 22-23-24 şubat beşiktaş kapalı yollar, istanbul kapalı yollar nereler, beşiktaşta yollar neden kapalı, 23-24 şubat kapalı olan yollar,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top