kismetse-olur-batuhan-kimdir

KISMETSE OLUR BATUHAN CİMİLİ KİMDİR

Kısmetse Olur'a yeni gelen damat adayı Batuhan Cimili oldu. Yakışıklı yarışmacı hemen kızlarla ve erkeklerle kaynaşmaya başladı. 21 Şubat Pazar akşamı Kısmetse Olur evine giriş yapan yarışmacı Batuhan Cimili hakkındaki bilgiler yazımızdadır.

Bu hafta Bedirhan'ın elenmesinin ardından Kısmetse Olur evine dahil olan isim Batuhan Cimili oldu. Her hafta bir yarışmacının dahil olduğu Kısmetse Olurda bu hafta Batuhan gelen yeni isim olurken izleyiciler tarafından ise Batuhan kimdir kaç yaşında ve boyu kilosu kaç gibi sorular sorulmaya başlandı.

İzleyenler tarafından merak edilen yarışmacı Batuhan hakkındaki bilgileri sizler için derledik. İşte Kısmetse Olur Batuhan kimdir sorusunun cevabı...

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI>>

Kısmetse Olur Batuhan Cimili Hakkındaki Bilgiler
http://gunceltime.blogspot.com.tr/
Batuhan Cimili Kimdir

Kısmetse Olur yarışmasına yeni katılan damat adayı Batuhan Cimili, 1991 yılında Erzurum da doğmuştur. 25 yaşında olan yakışıklı yarışmacı Batuhan Erzurum doğumludur fakat İstanbul da yaşamaktadır. Gelinler evinde bir anda dikkat çekmeye başladı. Batuhan yarışmada Ayça ile ilgilenmeye başlayacaktır.

Kısmetse Olur Batuhan Kaç Yaşında: 25
Kısmetse Olur Batuhan Boyu: 1,80
Kısmetse Olur batuhan Kilosu: 73

kısmetse olur batuhan, kısmetse olur batuhan kimdir, kismetse olur batuhan resimleri, kısmetse olur batuhan kaç yaşında, kismetse olur batuhan boyu kilosu kac, kısmetse olur batuhan biyografi, kısmetse olur yarışmacıları, kısmetse olur batuhan, batuhan kac yasinda, kısmetse olur batuhan nereli,

Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan Kimdir>>
Kısmetse Olur Mehtap Taşkıran Kimdir>>
Kısmetse Olur Cansel Çördük Kimdir>>
Kısmetse Olur Ayça Beğen Kimdir>>
Kısmetse Olur Daniela Kimdir>>
Kısmetse Olur Burçak Kimdir>>
Kısmetse Olur Emre Ubeyli Kimdir>>
Kısmetse Olur Erdem Dalfidan Kimdir>>
Kısmetse Olur Eser West Kimdir>>
Kısmetse Olur Serhan Çeliker Kimdir>>
Kısmetse Olur Gürkan Kimdir>>

Kısmetse Olur Batuhan Cimili Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top