fenerbahce-besiktas-maci-ne-zaman

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ DERBİSİ NE ZAMAN

Süper Toto Süper ligin iki başarılı takımı olan ve liderlik yarışı içerisinde olan fenerbahçe ile Beşiktaş dev derbiye hazırlanmaktadırlar. Tüm taraftarların merakla bekledikleri fenerbahçe Beşiktaş maçının tarihi ve saati belli oldu.

Bir maç eksiği bulunan ve ligde ikinci sırada yer alan Beşiktaş ligde şuanda lider durumda olan Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. Ligin 23. haftasında mücadele edecek olan bu iki takım Şükrü Saraçoğlu stadında tekrar liderlik için kıyasıya bir maça çıkacaklar. şimdiden merak konusu olan Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi statda olacak gibi merak edilen bilgileri sizler için derledik. İşte fenerbahçe Beşiktaş derbi tarihi ve saati bilgileri.

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Ne Zaman Saat Kaçta
Maç: Fenerbahçe Beşiktaş Maçı
Tarih: 29 Şubat 2016
Saat: 20:00
Stat: Şükrü Saraçoğlu Stadı

Süper Ligin 23. haftasında lider Fenerbahçe zirvenin ortağı olan Beşiktaş'ı konuk ediyor. 23. haftanın en önemli ve hatta ligin en önemli maçlarından olan fenerbahçe beşiktaş maçı 29 Şubatta oynanacaktır. maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler için fenerbahçe beşiktaş maçı bilet fiyatları da sitemizde olacaktır.
Ayrıca Fenerbahçe ligin 26. haftasında da Galatasaray ile karşılaşacaktır. Fenerbahçe Galatasaray maçı da 20 Mart 2016 pazar günü saat 19:00 da oynanacaktır.

fenerbahçe beşiktaş maçı ne zaman, beşiktaş fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta, fb bjk maçı, fener beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta, fenerbahce besiktas derbisi, 29 şubat fener beşiktaş maçı saat kaçta, fenerbahçe beşiktaş derbi tarihi, fenerbahçe galatasaray maçı ne zaman, bilet fiyatları, hangi statda,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top