kismetse-olur-ali-kimdir

KISMETSE OLUR ALİ SUNDU KİMDİR

Kısmetse Olur bir haftanın finali ile daha ekranlara gelirken merakla beklenen Kısmetse Olur kim elendi sorusu yanıt buldu. Bu hafta Kısmetse Olur da elenen isim belli oldu. kısmetse Olur da sürpriz bir isim elendi.

Kısmetse Olur da bu hafta elenenin kim olduğu belli olurken yeni gelen yarışmacı da belli oldu. Kısmetse Olur da bu hafta elenen damat adayı oldu. 28 Şubat Pazar günü elenen kişinin yerini yeni gelen damat adayı da belli oldu. Peki 28 Şubat Pazar Kısmetse Olur kim elendi ve Kısmetse Olur'a yeni gelen damat adayı kim oldu.

Kısmetse Olur yarışmacıları arasında olan ve oldukça sevilen Erdem Dalfidan bu hafta yarışmaya veda eden isim oldu. Erdem Dalfidan'ın elenmesinin ardından Kısmetse Olura yeni gelen damat Ali Sundu isimli yarışmacı oldu. İzleyicilerin merak ettiği konulardan biri de Kısmetse olur Ali Sundu kimdir, Kısmetse Olur Ali kaç yaşında ve ne iş yapıyor gibi bilgiler oldu. İşte Kısmetse Olur yeni damat hakkındaki bilgiler...

Kısmetse Olur Ali Sundu Hakkındaki Bilgiler
http://gunceltime.blogspot.com.tr/
Ali Sundu Kimdir
Kısmetse Olur yarışmasına yeni katılan damat adayı Ali Sundu oldu. Ali Sundu 1992 yılında İstanbul da doğmuştur. Yaşam koçluğu yapan Kısmetse Olur Ali Sundu'nun yaşı 24'tür. Erdem'in elenmesinin ardından 28 Şubat Pazar Kısmetse Olur evine giriş yapan Ali, gelin ve damat adayları ile tanışmaya başladı. Yarışmaya Ayça için geldiğini belirten Ali ilerleyen günlerde Ayça ile ilgilenmeye başlayacaktır. Kısmetse Olur Ali hakkındaki bilgiler eklenecektir.

Kısmetse Olur Ali Yaşı: 24
Kısmetse Olur Ali Boyu: 1,86
Kısmetse Olur Ali Kilosu: 90

28 ŞUBAT KISMETSE OLUR KİM ELENDİ>>

kısmetse olur ali, kısmetse olur ali kimdir, kismetse olur ali resimleri, kısmetse olur ali kaç yaşında, kismetse olur ali boyu kilosu kac, kısmetse olur ali biyografi, kısmetse olur yarışmacıları, kısmetse olur ali sundu, ali sundu kac yasinda, kısmetse olur ali nereli,

Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan Kimdir>>
Kısmetse Olur Mehtap Taşkıran Kimdir>>
Kısmetse Olur Cansel Çördük Kimdir>>
Kısmetse Olur Ayça Beğen Kimdir>>
Kısmetse Olur Daniela Kimdir>>
Kısmetse Olur Burçak Kimdir>>
Kısmetse Olur Emre Ubeyli Kimdir>>
Kısmetse Olur Erdem Dalfidan Kimdir>>
Kısmetse Olur Eser West Kimdir>>
Kısmetse Olur Serhan Çeliker Kimdir>>
Kısmetse Olur Gürkan Kimdir>>

Kısmetse Olur Ali Sundu Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top