AVRUPA LİGİ SON 16 TUR EŞLEŞMELERİ, KİM KİMLE EŞLEŞTİ..

UEFA Avrupa ligi son 16 turuna kalan takımlar arasında yapılan kura çekimi belli oldu. 26 Şubat Cuma bugün yapılan kura çekimi sonucunda Fenerbahçe kimle eşleşti ve Galatasaray'ı eleyen Lazio kimle eşleşti belli oldu.

Galatasaray'ın elenmesi ile birlikte Fenerbahçe'nin tek temsilci olarak devam ettiği Avrupa liginde bugün son 16 turu eşleşmeleri yapıldı. Eşleşmeler sonucunda yine zorlu mücadeleler yer almaktadır. Bugün kura çekiminde Fenerbahçe Braga ile eşleşti.

Tüm taraftar Braga takımı nasıl bir takım, Fenerbahçe Braga maçı ne zaman diye merak ederken bir diğer konu ise Avrupa ligi son 16 turu eşleşmeleri nasıl oldu. kura da kim kimle eşleşti. İşte 2016 Avrupa ligi 16 turu eşleşmeleri.


İŞTE AVRUPA LİGİ EŞLEŞMELERİ
FENERBAHÇE - BRAGA
SHAKHTAR DONETSK - ANDERLECHT
BASEL - SEVİLLA
VİLLAREAL - LEVERKUSEN
ATL. BİLBAO - VALENCİA
LİVERPOOL - MANCHESTER UNT.
SPARTA PRAG - LAZİO
B. DORTMUND - TOTTENHAM

Avrupa liginde son 16 turunda Fenerbahçe Braga ile karşılaşacak ve bu turda yine 2 maç yapacaktır. Fenerbahçe Braga maçının ilki İstanbul da oynanacak ve ikinci maç ise Portekiz de oynanacaktır.

Fenerbahçe ile Braga arasında oynanacak ilk karşılaşma 10 Mart'ta İstanbul'da Şükrü Saracoğlu'nda, rövanş ise 17 Mart'ta Portekiz'de oynanacak.

Fenerbahçe-Braga eşleşmesindeki iki karşılaşmada TRT ekranlarından naklen yayınlanacak.

avrupa ligi eşleşmeleri, 2016 avrupa ligi eşleşmeleri, 2016 uefa eşleşmeleri, son 16 tur eşleşmeleri, hangi takımlar kimle eşleşti, fenerbahçe kimle eşleşti, fenerin rakibi kim oldu, fener braga maçı ne zaman, avrupa liginde kim kimle eşleşti,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top