kis-gunesi-nisan-kimdir

KIŞ GÜNEŞİ NİSAN KİMDİR

Uzun zamandır merakla beklenen Kış güneşi dizisi başlıyor. Show Tv ekranlarında başlayan ve başarılı oyuncu kadrosu ile beğenilen dizi hemde konusu ile oldukça beğenilmektedir. Kış Güneşi dizi oyuncuları arasında Şenay Gürler, Başak Parlak, Buse Varol, Berrak Kuş ve Emre Bulut gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır.

Kış Güneşi dizisinde başrolde olan ve sevilen isimlerin başında helen Aslı Enver dizide Nisan karakterini canlandırmaktadır. izleyici ile buluşan Kış Güneşi dizisi Nisan kimdir gerçek adı nedir ve Aslı Enver kimdir kaç yaşında boyu kilosu kaç gibi sorular sorulmaktadır. İşte Aslı Enver biyografi bilgileri..

KIŞ GÜNEŞİ OYUNCULARI KİMLER>>

Kış Güneşi Dizisindeki Nisan Karakteri Kimdir?

Aslı Enver Kimdir

Kış Güneşi dizisinde Nisan karakterini canlandıran Aslı Enver, 10 Mayıs 1984 yılında Londra‘da doğmuştur. Babası bir Kıbrıslı olan Aslı Enver'in annesi Türk’dür. İlkokulu Londra’da okuyan güzel oyuncu Aslı Enver 1996 yılına kadar 12 yaşındayken ailesiyle birlikte Londra’dan İstanbul‘a gelmiştir.

Pera Güzel Sanatlar Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Haliç Üniversitesi‘nin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. 2003 yılında “Hayat Bilgisi” adlı dizide oynadı, 2007 yılında Kanal D’de yayınlanmaya başlayan “Kavak Yelleri” adlı gençlik dizisinde başrolde yer aldı. Aslı Enver, oynadığı sinema ve dizilerden başka Yapı Kredi, maviyesil, Lescon ve Molped reklamlarında rol almıştır. Aslı Enver, 13 Temmuz 2012 tarihinde oyuncu Birkan Sokullu ile evlendi.

Aslı Enver Yaşı: 32
Aslı Enver Boyu: 1,67
Aslı Enver Kilosu: 56

Aslı Enver Dizi ve Filmleri
2002 – Ayna (Kısa Film)
2002 – Uzay Sitcomu
2003 – Hayat Bilgisi
2007 – Kavak Yelleri
2012 – Suskunlar
2013 – Kayıp
2013 – Tamam Mıyız? (Sinema Filmi)

kış güneşi nisan kimdir, kış güneşi nisan, kış güneşindeki nisan kim, kış güneşi oyuncuları, kis gunesi nisan, kış güneşi nisan resimleri, aslı enver kimdir, aslı enver kaç yaşında boyu kilosu kaç, aslı enver resimleri,

Şükrü Özyıldız Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top