kis-gunesi-burak-kimdir

KIŞ GÜNEŞİ BURAK KİMDİR

Kış Güneşi dizisi karakterlerini sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Hem oyuncu kadrosu hemde konusu ile izleyicinin beğenisini toplayan Kış Güneşi dizisi Burak karakteri kimdir. Merak edilen ve araştırılan bu bilgiyi sizler için derledik.
Kış Güneşi dizi oyuncuları arasında Şenay Gürler, Başak Parlak, Buse Varol, Berrak Kuş ve Emre Bulut gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır.

Kış Güneşi dizisinde sevilen oyunculardan bir tanesi de Emre Bulut isimli oyuncudur. İzleyici ile buluşan Kış Güneşi dizisinde Burak kimdir gerçek adı nedir ve Emre Bulut kimdir kaç yaşında boyu kilosu kaç gibi sorular sorulmaktadır. İşte Emre Bulut biyografi bilgileri..

KIŞ GÜNEŞİ OYUNCULARI KİMLER>>

Kış Güneşi Dizisindeki Burak Karakteri Kimdir?

Emre Bulut Kimdir
Kış Güneşi dizisinde Burak karakterini canlandıran Emre Bulut, 1992 yılında İstanbul'da doğmuştur. 24 yaşında olan yakışıklı oyuncu Emre Bulut Akademi 35,5'ta oyunculuk eğitimi almıştır. Kış Güneşi dizisi ile ilk oyunculuk deneyimi yaşayacak olan Emre Bulut boyu kilosu gibi bilgiler şu şekildedir.

Emre Bulut Yaşı: 24
Emre Bulut Boyu: 1.83
Emre Bulut Kilosu: 79

Emre Bulut Burcu: Akrep
Emre Bulut Eğitim: Akademi 35,5
Emre Bulut Göz Rengi: Kahverengi

kış güneşi burak kimdir, kış güneşi burak, kış güneşindeki burak kim, kış güneşi oyuncuları, kis gunesi burak, kış güneşi burak resimleri, emre bulut kimdir, emre bulut kaç yaşında boyu kilosu kaç, emre bulut resimleri,

Emre Bulut Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top