survivor-2016-yarismacilari

SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER YARIŞMACILARI

Merakla beklenen Survivor 2016 Ünlüler Gönüllüler yarışması başlıyor. 7 Şubat'ta Tv8 ekranlarında başlayacak olan sevilen yarışma Survivor 2016 da bu sene yine heyecan ve nefes kesen oyunlar yer alacaktır. Bu sene yine Dominik Cumhuriyeti'nde çekilecek olan yarışmada yine birbirinden iddialı yarışmacılar yer alacaktır. Survivor 2016 Ünlüler takımı bir bir belli olurken Gönüllüler takımında da seçmeler devam edecektir.

Survivor 2016 Ünlüler Gönüllüler olarak başlayacak olan efsane yarışmada bu seneki tüm ayrıntıları yine sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Survivor Ünlülerde bilindiği gibi belli olan isimler İlk olarak Yılmaz Morgül, İbrahim Yattara ve Yunus Günce olarak açıklandı. Peki Survivor 2016 Gönüllüler yarışmacıları kimler olacak Gönüllülerde kimler yarışacaktır. İşte Survivor 2016 Ünlüler ve Gönüllüler takımı yarışmacıları hakkındaki ayrıntılar..

SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER YARIŞMACILARI
- İbrahim Giydirir Kimdir>>
- Gizem Memiç Kimdir>>
- Efecan Dianzenza Kimdir>>
- Gizem Kerimoğlu Kimdir>>
- Semih Öztürk Kimdir>>
- Serkay Tütüncü Kimdir>>
- Nihal Candan Kimdir>>
- Zafer Mete Kimdir>>
- Damla Can Kimdir>>
- Aylin Şallı Kimdir>>

SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER YARIŞMACILARI
- Yılmaz Morgül
- Yunus Günce
- İbrahim Yattara Kimdir>>
- Tuğba Özay
- Ezgi Avcı Kimdir>>
- Ebru Öztürk Kimdir>>
- Nagihan Karadere Kimdir>>
- Çağan Atakan Arsalan Kimdir>>
- Eda Akkaya Kimdir>>
- Serkan Ercan Kimdir>>
- Survivor Seda Tetik Kimdir>>

Yarışmacılar belli Oldukça Eklenecektir...

Dominik Cumhuriyetinde gerçekleşecek olan Survivor 2016 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında bu sene yarışacak olan isimler bir bir belli olurken adı geçen bir çok isimde yer almaktadır. 7 Şubatta başlayacak olan büyük yarışmada bakalım kimler yer alacak ve kesinleşen isimler kimler olacaktır. Survivor 2016 ile ilgili tüm gelişmeler ve yarışmacılar hakkındaki tüm merak edilenleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

survivor 2016, survivor gönüllüler yarışmacıları, survivor 2016 yarışmacıları kimler, survivor 2016 ünlüler yarışmacıları kim, 2016 survivor yarismacilari, sörvayvır 2016 yarışmacıları kimler, survayvir yarismacilari kimler, survivorda kimler yarışacak, 2016 survivor ünlüler takımı, 2016 survivor gönüllüler takımı, 2016 survivor kerem bürsin var mı, survivor 2016 nerede çekiliyor,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top