MALAGA BARCELONA MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ 23 OCAK MAÇ SONUCU

İspanya Premier ligde 21. hafta maçları oynanmaya devam ediyor. Ligde 2. sırada olan ve başarılı bir futbol ortaya koyan Barcelona bu akşam Malaga'ya konuk oluyor. 23 Ocak Cumartesi bu akşam Malaga ile Barcelona karşı karşıya geliyor.

Saat 17:00 da başlayacak olan bu heyecanlı maç Lig Tv 3 kanalından canlı olarak yayınlanacaktır. Arda Turan bu maçta oynayacak mı merak konusu olurken yazımızın devamında ayrıca Barcelona Malaga maçını canlı veren kanalların listesi ve maç kaç kaç bitti maç sonucu ve önemli anları gibi bilgileri sizlere buradan aktaracağız. İşte ayrıntılar..

   MALAGA 1 - 2 BARCELONA
Goller
2. Dakika El Haddadi
32. Dakika Juanpi
51. Dakika Messi

Maç Sonucu

Maç: Malaga Barcelona Maçı
Tarih: 23 Ocak 2016
Saat: 17:00
Kanal: Lig Tv

İspanya liginde 21. hafta maçlarında eşleşen Barcelona ve Malaga maçı bu akşam oynanıyor. Maçın tüm ayrıntıları burada olacaktır. Yazımızın devamında Barcelona ve Malaga ilk 11'lerini ve maçı canlı veren kanalların listesini bulabilirsiniz.

Malaga ve Barcelona bugüne kadar 71 kez karşı karşıya gelirken bu maçlarda Malaga'nın 10 Barcelona'nın 48 galibiyeti bulunuyor. Geri kalan 13 karşılaşma ise berabere bitmiştir. Malaga'da oynanan karşılaşmalarda ise ev sahibi Malaga'nın 7, Barcelona'nın ise 17 galibiyeti var. 11 müsabakadan ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

- Malaga son 10 resmi maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.
- Malaga son maçında Sevilla ile karşılaştı ve karşılaşma 2 - 1 bitti.
- Malaga son 10 resmi maçında toplamda 11 gol atarken, kalesinde ise 9 gol gördü.
- Barcelona son 10 resmi maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 0 mağlubiyet aldı.
- Barcelona son 10 resmi maçında toplamda 30 gol atarken, kalesinde ise 4 gol gördü.
- Barcelona son maçında Ath. Bilbao ile karşılaştı ve karşılaşma 1 - 2 bitti.
- İki takım arasında oynanan son 10 maçta, Malaga 1, Barcelona ise 7 kez kazandı. 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı.
- İki takım arasında oynanan son maç Barcelona 1-0 Malaga şeklinde sonuçlandı.

Muhtemel İlk 11'ler
Malaga: Carlos Kameni, Weligton Oliveira, Arthur Boka, Albentosa, Roberto Rosales, Recio del Pozo, Ignacio Camacho, Charles, Duje Cop, Chory Castro, Nordin Amrabat.
Barcelona: Claudio Bravo, Javier Mascherano, Varmeelen, Aleix Vidal, Adriano, Andres Iniesta, Sergio Busquets, Arda Turan, Luis Suarez, El Haddadi, Lionel Messi.

Barcelona Malaga maçını Canlı Veren Kanallar
beIN Sports FRANCE 1 / HD, beIN Sports MENA 14 HD, Canal Liga / HD, DajTo (svk), Digi Sport 1 (rom) / HD, Dolce Sport 1 / HD, Duhok TV, Futbol 2 (ukraine) / HD, Lemar TV, NTV Plus Futbol 2 / HD, ONE Sport (israel) / HD, OTE Sport 2 HD, Sky Calcio 9, Sky Sport 3 (italy) / HD, Sport TV1 (portugal) / HD, SportKlub 1 (croatia), SportKlub 1 (serbia) / HD, SportKlub 1 (slovenia), TV3 Sport 1 (den) / HD, Viasat Football (nor) / HD kanallarıda karşılaşmayı canlı olarak yayınlayacak

malaga barcelona maçı, 23 ocak malaga barcelona maçı kaç kaç bitti, malaga barcelona maçı saat kaçta hangi kanalda, malaga barcelona maçının kadroları, malaga barcelona mac sonucu, malaga barcelona maci kac kac bitti mac sonucu, 23 ocak barca malaga maci kac kac,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top