mayis-kralicesi-dilara-kimdir

MAYIS KRALİÇESİ DİLARA KİMDİR

Mayıs Kraliçesi dizi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı dizideki karakterlerden Dilara karakteri kimdir. Mayıs Kraliçesi dizisi Dilara kimdir son zamanlarda en çok aranan isimlerden biri olan Dilara karakterini Derya Şensoy isimli oyuncu canlandırmaktadır.
Show Tv de başlayan ve kısa sürede ilgi ile takip edilmeye başlanılan Mayıs Kraliçesi dizi oyuncuları arasında Yağmur Tanrısevsin, Ahmet Olgun Sünear, Samet Sırmalı, Hatice Arslan, Derya Şensoy, Kazım Akşar, Serhan Onat, Cansın Özyosun gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. Dizi oyuncuları arasında en çok aranan ve beğenilen isimlerden biride Derya Şensoy isimli oyuncu olmaktadır. Mayıs Kraliçesi Dilara kimdir, Derya Şensoy kimdir kaç yaşında gibi bilgileri sizler için derledik. İşte ayrıntılar..

MAYIS KRALİÇESİ OYUNCULARI>>

Mayıs Kraliçesi Dizisi Dilara Karakteri Kimdir?

Derya Şensoy Kimdir
Mayıs Kraliçesi dizisinde Dilara karakterini canlandıran Derya Şensoy, 1990 yılında İstanbul da doğmuştur. 25 yaşında olan güzel oyuncu Derya Baykal ve Ferhan Şensoy'un kızıdır. İlk olarak TRT de yayınlanan Doksanlar dizisi ile oyunculuğa başlayan başarılı oyuncu Derya Şensoy aynı zamanda eğitimini de sürdürmektedir.
Eğitimine ağırlıklı olarak yabancı dil üzerine yoğunlaşan alanlarda devam eden oyuncu lise eğitimini Amerikan Lisesinde almış ve daha sonra Amerika’ya gitmiştir. Amerika’da Parsons The New School for Design okulunda eğitim almaya başlayan Derya Şensoy buradaki eğitimini tamamladıktan sonra İngiltere’ye geçmiştir. İngiltere’de, ABD’de temelini oluşturduğu eğitim ve takı konusunda çalışmalar yapmaya başlamış ve daha sonra Türkiye’ye dönüş yapmıştır. Henüz, oyunculuk konusunda ilk deneyimi olmasına karşın Doksanlar dizisinde usta isimler ile çalışma şansı yakalamıştır. Güzel oyuncu şimdi ise Mayıs Kraliçesi dizisinde Dilara karakteri ile izleyici karşısındadır.

Derya Şensoy Yaşı: 25
Derya Şensoy Boyu: 1,80
Derya Şensoy Kilosu: 69

mayıs kraliçesi dilara kimdir, mayıs kraliçesi oyuncuları, mayıs kraliçesi dizisi dilara, mayis kralicesi dilara, mayis kralicesindeki dilara, derya şensoy kimdir, derya şensoy biyografi, derya şensoy resimleri, derya şensoy kaç yaşında, derya şensoy boyu kilosu kaç, derya şensoy dizileri,

Mayıs Kraliçesi Nehir - Yağmur Tanrısevsin Kimdir>>
Mayıs Kraliçesi Alper - Samet Sırmalı Kimdir>>
Mayıs Kraliçesi Oğuz - Ahmet Olgun Sünear Kimdir>>

Derya Şensoy Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top