dirilis-banıcicek-kimdir

DİRİLİŞ ERTUĞRUL BANIÇİÇEK KİMDİR

Diriliş Ertuğrul dizisine yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Bir dönem dizisi olan ve oldukça beğeni toplayan Diriliş Ertuğrul dizisine yeni katılan oyuncu Ezgi Esma isimli oyuncudur. Diriliş dizi oyuncuları arasına dahil olan Ezgi Esma dizide Banıçiçek karakterini canlandıracaktır.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Barış Bağcı, Uğur Güneş, Kaan Taşaner, Burcu Kıratlı, Didem Balçın gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. Diriliş Ertuğrul izleyicileri son olarak diziye katılan Banıçiçek karakteri hakkındaki bilgileri araştırmaya ve merak ettiklerinden dolayı sizlere bu yazımızda Ezgi Esma kimdir ve Diriliş Banıçiçek karakteri kimdir gibi soruların cevaplarını derledik. İşte ayrıntılar..

Diriliş Ertuğrul Banıçiçek Karakteri Kimdir?

Ezgi Esma Kimdir
Diriliş Ertuğrul dizisinde Banıçiçek karakterini canlandıran Ezgi Esma, 1982 yılında İstanbul da doğmuştur. Asıl adı Ezgi Esma Kürklü olan başarılı oyuncu İstanbul ve New York'ta oyunculuk dersleri alan Ezgi Esma Bilkent Üniversitesi İngilizce-Fransızca-Türkçe Mütercim Tercümanlık Bölümünü bitirdi. Lisanslı hentbol, tenis, kayak, muay thai, yelken, snowboard, okçuluk, voleybol, yüzme, pilates, binicilik ve dövüş tekniklerine yetenekleri vardır. Ezgi Esma Kürklü sinema, televizyon ve tiyatro alanında birçok projede yer aldı. Ezgi Esma boyu 1,76 ve kilosu 62 kilodur.
Ezgi Esma'nın Aldığı Eğitimler
-Craft Oyunculuk Atölyesi (İst/TR) Metot oyunculuğu, Sanford Meisner Tekniği
-New York Film Academy Acting (NY/ABD) Sanford Meisner Tekniği
-Senaryo Stüdyosu (İst/TR) - Senaryoda Oyunculuk / İpek Bilgin
-Bilkent Üniversitesi (Ank/TR) İngilizce-Fransızca-Türkçe Mütercim Tercümanlık Bölümü
-Alliance Française (Annecy/Fransa) Certificat de Langue Française
-Eaton Hartley College (Manchester/İngiltere) Certificate on Advanced English Language
-Piyano ve şan eğitimi / Erdem Siyavuşgil

Rol Aldığı Kısa Filmler 
- SADAKAT 2014
- YAŞANMAZ 2014
- TEREDDÜT 2013
- GELDİLER 2013

DİRİLİŞ ERTUĞRUL TURGUTALP KİMDİR>>

diriliş ertuğrul banıçiçek kimdir, diriliş banıçiçek kimdir, banıçiçek diriliş, diriliş ertuğruldaki banıçiçek kimdir, dirilis ertugrul banuçiçek, dirilis ertugrul banucicek, diriliş dizisi karakter isimleri, ezgi esma kimdir, ezgi esma kaç yaşında, ezgi esma resimleri, ezgi esma boyu kilosu kac, ezgi esma biyografi, diriliş doğanın sevdiği kız kim

Ezgi Esma Resimleri
- Reklamlar -

1 yorum:

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top