kara-sevda-dizi-oyunculari-kimler
KARA SEVDA DİZİ OYUNCULARI KİMLER

Ekranların sevilen oyuncularından olan Burak Özçivit ile güzel oyuncu Neslihan Atagül Kara Sevda dizisinde bir araya geldiler. Star Tv'nin yeni sezon dizilerinden olan ve oldukça dikkat çeken Kara Sevda dizisi başrollerinde hepimizin sevdiği tanıdığı isim olan Neslihan Atagül ile Burak Özçivit yer almaktadır. Bir maden mühendisini canlandıracak olan yakışıklı oyuncu Burak Özçivit'e güzel oyuncu Neslihan Atagül eşlik ederken Kara Sevda dizi oyuncuları arasında Melisa Aslı pamuk, Barış Alpaykut, Hazal Filiz Küçükköse, Kürşat Alnıaçık, Zeyno Eracar, Orhan Güner, Neşe Baykent gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. İzleyici tarafından dizi ile ilgili bir çok konu merak edilirken en çok sorulanlar ise Kara Sevda dizi oyuncuları kimler ve dizi konusu nedir gibi bilgiler olmaktadır. İşte Kara Sevda dizisi ile ilgili ayrıntılar..

Kara Sevda Oyuncuları Kimler
Kara Sevda Kemal - Burak Özçivit Kimdir>>
Kara Sevda Nihan - Neslihan Atagül Kimdir>>
Kara Sevda Asu - Melisa Aslı Pamuk Kimdir>>
Kara Sevda Banu - Çağla Demir Kimdir>>
Kara Sevda Zeynep - Hazal Filiz Küçükköse Kimdir>>
Kara Sevda Tufan - Ali Burak Ceylan Kimdir>>
Kara Sevda Emir - Kaan Urgancıoğlu Kimdir>>
Kara Sevda Hüseyin - Orhan Güner
Kara Sevda Leyla - Zerrin Tekindor
Kara Sevda Fehime - Zeyno Eracar
Kara Sevda Tarık - Rüzgar Aksoy
Kara Sevda Ozan - Barış Alpaykut
Kara Sevda Önder - Kürşat Alnıaçık
Kara Sevda Vildan - Neşe Baykent
Kara Sevda Elif Erkul
Kara Sevda Gözde Gürkan
Kara Sevda Dizi Konusu Nedir
Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı ve bu sezonun en iddialı dizileri arasında olan Kara Sevda dizisinin genel olarak konusu şu şekildedir. Kara Sevda dizisinde Burak Özçivit ailesinin tüm umutlarını yüklediği maden mühendisliği öğrencisi olan Kemal’e, Neslihan Atagül ise neşeli, hayat dolu, imtiyazlar içinde büyüdüğü zengin ve pırıltılı hayata hep biraz mesafeli olan Nihan karakterine hayat verecek. Senaryosunu Özlem Yılmaz ve Anıl Eke’nin yazdığı, yönetmenliğini ise Hilal Saral’ın üstlendiği Kara Sevda dizisi sezona damga vuracaktır.

kara sevda dizisi, kara sevda dizi oyuncuları, kara sevda dizisi oyuncu isimleri, kara sevda dizisi tam kadro, kara sevda oyuncularının resimleri, kara sevda dizisi oyuncularının karakter isimleri, kara sevda dizi konusu, kara sevda dizisi yeni bölüm, kara sevda tanıtım fragmanı, kara sevda yeni bölüm, kara sevda dizisi kemal kim, kara sevda nihan kimdir,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top