iste-benim-stilim-all-star-kiyafetleri
6 EKİM İŞTE BENİM STİLİM KİM NE GİYDİ KAÇ PUAN ALDI 

Yayın gününde değişiklik yapılan ve geçtiğimiz hafta gala gecesi Cuma günü yapılan İşte Benim All Star da Didem elenmişti. Şimdi yeni bir haftaya girilen sevilen yarışmada bakalım bu hafta neler olacaktır. 

Bugün yeni bölüm ile ekranlara gelen yarışmadaki kıyafetleri ve ayrıntıları sizlerle paylaşacağız. 6 Ekim 2015 Salı günü yayınlanan İşte Benim Stilim All Star yeni bölümde yarışmacılar yine iddialı kıyafetlerle podyuma çıktılar ve jüriden oy aldılar. Her haftanın sonunda 10 Bin TL ödül verilecek olan yarışmada bugün ekrana gelen bölümde yarışmacıların giydikleri birbirinden güzel kıyafetleri sizler için derledik ve paylaştık. 6 Ekim 2015 Salı günü İşte Benim Stilim All Star da giyilen kıyafetler. Bugün kim ne giydi detaylar...

6 Ekim İşte Benim Stilimde Kim Ne Giydi Kaç Puan Aldı.

Gülşah Yılmaz 6 Ekim Giydiği Kıyafet: Gülşah bugün siyah boğazlı kazak üzerine omuzların sarı kürkleri olan siyah beyaz desenli kabanı ve siyah tayt ve siyah çizmeleri ve siyah çantası ile podyuma çıktı.
Çizme 400 TL Tayt 39 TL Çanta 139 TL Kazak 59 TL Kaban 600 TL Kürk 79 TL
İvana Sert 9 Puan - Kemal Doğulu 9 Puan - Nur Yerlitaş 8 Puan
Toplam 26 Puan

Çiğdem Çelik  6 Ekim Giydiği Kıyafet: Çiğdem bugün siyah manşetleri deri olan bir gömlek ve mini siyah şort üzerine siyah kürk yelek ve vizon rengi çizmeleri ile siyah kol çantası ile podyuma çıktı.
Çizme 800 TL Çanta 250 TL Şort 45 TL Gömlek 60 TL Yelek 250 TL Kolye 20 TL
İvana Sert 7 Puan - Kemal Doğulu 7 Puan - Nur Yerlitaş 5 Puan
Toplam 19 Puan

Ayşegül Doğan 6 Ekim Giydiği Kıyafet:Ayşegül bugün beyazlar içinde geldi podyuma,beyaz boğazında siyah kürkleri olan uzun kollu sırt dekoltesi olan ispanyol paça bir tulum giyerek gümüş rengi kutu çanta ve ten rengi topuklu ayakkabı ile podyuma çıktı.
İvana Sert 7 Puan - Kemal Doğulu 6 Puan - Nur Yerlitaş 6 Puan
Toplam 19 Puan

Nihal Candan 6 Ekim Giydiği Kıyafet: Siyah uzun ceket elbise ve krem rengi çizme ve kırmızı el çantası ile kırmızı papyon takarak kombinini tamamlamıştır.
Çizme 800 TL Çanta 700 TL Ceket 400 TL Papyon 50 TL
İvana Sert 6 Puan - Kemal Doğulu 6 Puan - Nur Yerlitaş 6 Puan
Toplam 18 Puan

Sara Koçoğlu 6 Ekim Giydiği Kıyafet: Yeşil gögüs dekolteli ve önü fermuarlı mini bir elbise giyen Sara siyah yarım bot giyerek siyah bir sırt çanta takarak podyumda yürüdü ve kombinini tamamladı.
Bot 199 TL Çanta 75 TL Elbise 79 TL
İvana Sert 5 Puan - Kemal Doğulu 4 Puan - Nur Yerlitaş 6 Puan
Toplam 15 Puan

Melek Balkan 6 Ekim Giydiği Kıyafet: Siyah belden kemerli mini elbise ile üzerine kırmızı uzun bir mont giyerek siyah çorap ve siyah çizme giyen Melek siyah el çantası ile yürüyüşünü tamamlayarak puanlarını aldı.
Ayakkabı 70 TL Çanta 100 TL Gömlek 100 TL Mont 245 TL Kemer 15 TL
İvana Sert 5 Puan - Kemal Doğulu 4 Puan - Nur Yerlitaş 5 Puan
Toplam 14 Puan

Nazlı Hamarat 6 Ekim Giydiği Kıyafet: Siyah deri üst kısmı dar ve alt kısmı bol uzun bir etek giyerek üzerine kabartmalı siyah bir büstiyer giyerek siyah deri eldivenler giyen Nazlı siyah el çantası ile siyah topuklu buti ayakkabı giyerek bugünü tamamladı.
Ayakkabı 550 TL Çanta 150 TL Etek 500 TL Büstüyer 750 TL
İvana Sert 7 Puan - Kemal Doğulu 5 Puan - Nur Yerlitaş 7 Puan
Toplam 19 Puan

Ayşenur Balcı 6 Ekim Giydiği Kıyafet: Ayşenur siyah ön tarafı yırtmaç şeklinde iki taraftan kesik bir ceket ve altına mini bir siyah etek giyen Ayşenur siyah rugan zincirli bir ayakkabı ve siyah el çanta ile kombinlemiştir.
Ayakkabı 260 TL Çanta 159 TL Etek 1075 TL Ceket 129 TL
İvana Sert 8 Puan - Kemal Doğulu 8 Puan - Nur Yerlitaş 8 Puan
Toplam 24 Puan

Emel Kızıltaş 6 Ekim Giydiği Kıyafet: Yeşil bir bluz ve üzerine siyah kolsuz uzun ve belden kemerli bir yelek giyen Emel yırtık jean ve siyah açık bir ayakkabı ile siyah el çantası takarak kombinini tamamlamıştır.
Ayakkabı 80 TL Çanta 70 TL Pantolon 150 TL Bluz 30 TL Yelek 180 TL
İvana Sert 6 Puan - Kemal Doğulu 6 Puan - Nur Yerlitaş 6 Puan
Toplam 18 Puan

Kıyafetler eklenecektir...

İşte Benim Stilim All Star 6 Ekim 2015 Salı, günü yayınlanan bölümde yarışmacılar giydikleri kıyafetler ile podyum yürüyüşlerini yaptılar ve jürinin değerlendirmesini aldılar. Jüri üyesi olan Kemal Doğulu, Nur Yerlitaş ve İvana Sert bir bir sahneye çıkan yarışmacıları değerlendirdiler.

Sizce Bu Günün En Güzel Giyineni Kim?

Melek Balkan Kimdir>>
Sara Koçoğlu Kimdir>>
Ayşenur Balcı Kimdir>>
Ezgi Baylar Kimdir>>
Özden Cerrahoğlu Kimdir>>
Gülşah Yılmaz Kimdir>>
Çiğdem Çelik Kimdir>>
Gizem Güler Kimdir>>
Nazlı Kayaaslan Kimdir>>
Nihal Candan Kimdir>>
Aycan - Nurcan Şencan (ikizler) Kimdir>>
Ezgi Ünal Kimdir>>

işte benim stilim 6 ekimde giyilen kıyafetler, işte benim stilim all star salı günü giyilen kıyafetler, iste benim stilimde giyilen kiyafetler, iste benim stilim 6 ekim aysenur balci kiyafetleri, 6 ekimde nihal candan ne giydi, iste benim stilimde bugün kim ne giydi, bugün iste benim sitilimde kimler ne giydi kac puan aldi, işte benim stilim 6 ekim alınan puanlar, 6 ekim günün en kötüsü kim oldu,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top