KISMETSE OLUR ONUR KİMDİR

Kanal D'nin sevilen yarışması Kısmetse Olur da bu hafta yapılan finalde elenen iki kişi oldu. Eski yönteme geri dönülen Kısmetse Olur da bu hafta hem gelinler hemde damatlar evinden birer yarışmacı elendi. Kısmetse Olur gelinler evinden elenen Dilek yerine gelen isim Nur Erkoç oldu.

Damatlar evinden ise Murat'ın elenmesi ile birlikte eve gelen isim Onur oldu. Kısmetse Olur yeni yarışmacı Onur damatlar evine yeni gelen isim oldu ve izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. 8 mayıs Pazar Kısmetse Olur yeni yarışmacı Onur kim, Onur kaç yaşında ve Kısmetse Olur Onu kimdir gibi bilgileri sizler için derledik.

Kısmetse Olur Yeni Damat Onur Kimdir?


Onur Tezel Kimdir
Kısmetse Olur yeni damat adayı Onur Tezel 1981 yılında İstanbul da doğmuştur. Yakışıklı yarışmacı Onur Tezel yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Aslen Arnavut asıllı olan Onur sporla uğraşıyor. Kısmetse Olur Onur mesleği Fitness hocalığı'dır. Onur aynı zamanda boksla yakından ilgileniyor.

35 yaşında, 1,80 boyunda ve 78 kilo olan Onur Tezel yarışmaya kesin bir isim için gelmediğini söylüyor ve her şeyi zamanın göstereceğini belirtiyor. Kısmetse Olur yarışmasında Onur bakalım ilerleyen günlerde kime talip olacaktır.


Kısmetse Olur Onur Yaşı: 35
Kısmetse Olur Onur Boyu: 1,80
Kısmetse Olur Onur Kilosu: 78

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI KİMLER
Gelin Adayları
Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan Kimdir>>
Kısmetse Olur Mehtap Taşkıran Kimdir>>
Kısmetse Olur Cansel Çördük Kimdir>>
Kısmetse Olur Ayça Beğen Kimdir>>
Kısmetse Olur Daniela Kimdir>>
Kısmetse Olur Burçak Kimdir>>
Kısmetse Olur Gözde Kimdir>>
http://gunceltime.blogspot.com.tr/
Damat Adayları
Kısmetse Olur Emre Ubeyli Kimdir>>
Kısmetse Olur Erdem Dalfidan Kimdir>>
Kısmetse Olur Eser West Kimdir>>
Kısmetse Olur Serhan Çeliker Kimdir>>
Kısmetse Olur Gürkan Kimdir>>
Kısmetse Olur Murat Özbakan
Kısmetse Olur Tankut Denker

kısmetse olur onur kimdir, kısmetse olur yeni damat onur kim, kismetse olur onur kimdir, 8 mayis kismetse olur yeni damat, kısmetse olur onur kaç yaşında, kismetse olur onur boy kilo, onur tezel kimdir,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top