KISMETSE OLUR 15 MAYIS KİM ELENDİ

Artık ikili eleme sistemine geçilen Kısmetse Olur da bu hafta yine elenen 2 yarışmacı oldu. 15 Mayıs pazar Kısmetse Olur kim elendi belli oldu. Bu hafta Kısmetse Olur da elenen isimler kimler yeni gelen yarışmacılar kimler gibi ayrıntılar yazımızdadır.

Kısmetse Olur 32. hafta finali 15 Mayıs Pazar akşamı yapıldı ve yarışmadan elenen isimlerin kim oldukları belli oldu. Kısmetse Olur 14 Mayıs haftanın birincileri gelinler evinden Hazal olurken, erkekler evinden ise Emre oldu.
15 Mayıs Pazar günü Kısmetse Olur evinden elenen gelin ve damat adayları yerine yeni yarışmacılar gelmiştir. Peki 15 Mayıs Kısmetse Olur da kimler elendi ve yeni gelen damat adayı ile gelin adayı kimler oldu. İşte Kısmetse Olur 15 Mayıs haftanın finali ayrıntıları.


15 MAYIS 2016 KISMETSE OLUR KİM ELENDİ?

KISMETSE OLUR AYCAN ile BATUHAN ELENDİ
Kısmetse Olur 32. haftanın finali 15 Mayıs Pazar günü yapıldı ve bu hafta oylamada ismi en çok yazılan isimler gelinler evinden Aycan olurken, damatlar evinden ise en çok ismi yazılan kişi Batuhan terzi oldu. Yani 15 Mayıs Kısmetse Olur elenen kişiler Batuhan ve Aycan oldu.

Ayrıca bu haftanın birincileri olan Emre ve Hazal'ın bu hafta kına gecesi haftaya damga vuracaktır. Kısmetse Olur Emre ve Hazal kına gecesi ile yarışmacılar oldukça güzel vakit geçirecekler.

CEYDA ve ERDEM TEKRAR KISMETSE OLUR'da..
Bu hafta elenen isimler olan Batuhan Terzi ile Aycan'ın elenmesinin ardından eve yeni gelen isimlerde belli oldu. Tüm izleyiciler yakından tanıdığı yarışmacılar olan Erdem Dalfidan ve Ceyda Kırıcı tekrardan Kısmetse Olur evine giriş yaptılar. Erdem yarışmaya tekrar Melis için katıldığı düşünülürken Erdem kararını açılıyor ve Nur için geri geldiğini belirtmektedir. Bu karar sonrasında ise Erdem ile Melis arasında kavga yaşanacaktır.

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI KİMLER
Gelin Adayları
Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan Kimdir>>
Kısmetse Olur Mehtap Taşkıran Kimdir>>
Kısmetse Olur Cansel Çördük Kimdir>>
Kısmetse Olur Ayça Beğen Kimdir>>
Kısmetse Olur Daniela Kimdir>>
Kısmetse Olur Burçak Kimdir>>
Kısmetse Olur Gözde Kimdir>>
http://gunceltime.blogspot.com.tr/
Damat Adayları
Kısmetse Olur Emre Ubeyli Kimdir>>
Kısmetse Olur Erdem Dalfidan Kimdir>>
Kısmetse Olur Eser West Kimdir>>
Kısmetse Olur Serhan Çeliker Kimdir>>
Kısmetse Olur Gürkan Kimdir>>
Kısmetse Olur Murat Özbakan
Kısmetse Olur Tankut Denker
Kısmetse Olur Batuhan Cimilli

15 mayıs kısmetse olurda kim elendi, kısmetse olur bu hafta kim elendi, kismetse olur kim elendi 15 mayis pazar, kısmetse olur yeni gelin, kismetse olur 15 mayis kim elendi, kısmetse olur elenen isim, 15 mayis kim elendi, ceyda erdem geri mi geldi, kısmetse olur erdem ceyda kim,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top