DİRİLİŞ ERTUĞRUL 58. BÖLÜM FRAGMANI

Her hafta izleyenleri ekrana kilitleyen Diriliş Ertuğrul dizisi bu hafta da yine aksiyon ve heyecan dolu bölümle ekrana geldi. Diriliş'in son bölümünde üzücü olaylar yaşanmaktaydı. Dizinin sevilen karakteri Gökçe Hatun öldü. Tuğtekin Beyin bu duruma nasıl davranacağı merak ediliyor.

Noyan tüm hain planlarını uygulamaya koyarken Ertuğrul ise onu durmanın peşindedir. Sultanlık vaadi ile kandırılan Yiğit aslında herşeyin oyun olduğunu anlatır. gunceltime Sultan ile konuşmak için obadan ayrılan Ertuğrul amacına ulaşabilecek mi? Tüm izleyiciler tarafından Diriliş Ertuğrul 58. bölüm fragmanı merakla beklenmektedir. İşte Diriliş 58. bölüm fragmanı..

Diriliş 58. Bölüm Fragmanı





Diriliş Ertuğrul 57. Bölüm Özeti
Noyan ve Sadettin Köpek'in kurduğu Yiğit planları artık belli oldu. Sultan olma hevesini aklına sokan Noyan ve Goncagül Yiğit'i kandırmaya çalışırlarken aslında tüm bunların bir oyun olduğunu Yiğit açıklar. Sadettin Köpek obadan bir kişinin ona elçilik ve gunceltime.blogspot.com onun tarafında olması gerektiğini düşünerek Sungurtekin'i kendi tarafına çekmeye çalışmaktadır. Gökçe Hatun'un ölmesi obada herkesi üzerken en çok üzülecek kişi de şüphesiz Tuğtekin olacaktır.

Noyan'ın en yakın adamı olan Ulu Bilge kafasına balta saplanması ile öldü. Artık tek kalan Noyan bakalım şimdi nasıl bir yol izleyecektir. Tüm bunlar yaşanırken Bizans sınırına gitmekte kararlı olan Ertuğrul bu isteğini gerçekleştirebilecek mi? gunceltime.blogspot.com Merak edilen her şeyi Diriliş Ertuğrul 58. bölüm de öğreneceğiz. Diriliş yeni bölüm 11 Mayıs Çarşamba akşamı ekranlarda olacaktır.

dirilis 58. bolum fragmani, dirilis yeni bolum fragmani, diriliş ertuğrul yeni bölüm fragmanı, diriliş yeni bölüm, dirilis yeni fragman, diriliş ertuğrul 57. bölüm izle, diriliş ertuğrul son bölüm, dirilis son bolum, dirilis ertugrul 57. bolum, diriliş 58. bölüm,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top