BEŞİKTAŞ OSMANLISPOR MAÇI BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Süper Toto Süper Lig de 33. haftada lider Beşiktaş Osmanlıspor ile karşılaşıyor. 15 Mayıs Pazar akşamı saat 19:00 da oynanacak olan Beşiktaş Osmanlıspor maçı bilet fiyatları belli oldu. Bu hafta oynanacak olan Beşiktaş Osmanlıspor maçı biletleri genel satışa çıktı.

Öncelikli olarak kombine bilet sahipleri için 5 Mayıs ta satılmaya başlanan Beşiktaş Osmanlı maçı biletleri 10 Mayıs ta ise genel satışa çıktı. Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena da oynanacak olan Beşiktaş Osmanlıspor maçı ne zaman saat kaçta gibi soruların yanısıra tüm taraftarlar Beşiktaş Osmanlıspor maçı bilet fiyatları ne kadar gibi araştırmalar yapılmakta, işte maçın bilet fiyatları..


BEŞİKTAŞ – OSMANLISPOR BİLET FİYATLARI 
1. Kategori – 500 TL
2. Kategori – 450 TL
3. Kategori – 425 TL
4. Kategori – 375 TLgunceltime.blogspot.com
5. Kategori – 325 TL
6. Kategori – 300 TL
7. Kategori – 170 TL
8. Kategori – 160 TL
Batı Vıp Tribün – 1.100 TL
1903 Vıp Tribün – 1.150 TL



Süper Ligde 33. haftada oynanacak olan Beşiktaş Osmanlıspor maçı bilet fiyatları yukarıdaki gibidir. 5 Mayıs 2016 tarihinde kombine bilet sahiplerine satışa çıkan maç biletleri, 10 Mayıs 2016 Salı günü ise genel satışa sunuldu.

Maç Öncesi Tek Maçlık Giriş Kartı Teslimatı 
Passolig kartı olup kartı henüz eline ulaşmayan taraftarlarımız, Osmanlıspor karşılaşmasına bilet yüklemeleri halinde tek seferlik geçici kartlarını 10:00-19:00 saatleri arasında BJK Plaza C Blok 5. katta bulunan Satış Merkezi'nden teslim alabileceklerdir. Maç günü stadyumda tek seferlik geçici kart dağıtımı yapılmayacaktır. "

SÜPER LİG 33. HAFTA MAÇLARI>>

Beşiktaş Kulübü’nün yaptığı bilet açıklaması 
Beşiktaş Osmanlıspor kombine Sahibi Taraftarlarımıza Tek Maçlık Bilet Alım Önceliği Vodafone Arena’dan kombinesi olup Osmanlıspor karşılaşmasına bilet satın almak isteyen taraftarlarımız biletlerini 5 Mayıs Perşembe saat 15.00 – 8 Mayıs Pazar saat 15.00 tarihleri arasında www.passo.com.tr internet sitesinden öncelikli olarak satın alabileceklerdir.
Kombine sahiplerinin kendi koltuklarını seçim hakkı olmayıp kalan koltuklardan istedikleri tribün ve bloklardan bilet alımlarını yapabileceklerdir. Bilet satışları sadece BJK Logolu Passolig kartlarına yapılacaktır.
Biletlerin Genel Satışa Sunulması Vodafone Arena’da kombine sahibi taraftarlarımızın öncelikli olarak bilet satın alım haklarının sona ermesinin ardından bilet kalması durumunda Beşiktaş Osmanlıspor karşılaşması biletleri, 10 Mayıs Salı Günü günü saat 15.00’den itibaren www.passo.com.tr internet sitesinden ve N’Kolay satış noktaları üzerinden genel satışa sunulacaktır. Bilet satışları sadece BJK Logolu Passolig kartlarına yapılacaktır.

besiktas osmanlispor maci bilet fiyatlari, besiktas osmanlispor bilet fiyatlari, beşiktaş osmanlıspor maçı bilet fiyatları, beşiktaş maçı biletleri nereden alınıyor, beşiktaş osmanlıspor maçı biletleri kaç para, 15 mayıs beşiktaş osmanlı maçı bilet fiyatları, bjk osmanlıspor biletleri ne kadar,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top