KISMETSE OLUR AYCAN KİMDİR

Kanal D'nin sevilen evlilik programı Kısmetse Olur da 24 Nisan Pazar akşamı haftanın finali yapıldı ve Kısmetse Olur da elenen isim ile eve yeni gelen isim belli oldu. peki Kısmetse Olur 24 Nisan kim elendi ve yeni gelen yarışmacı kim oldu.

Kısmetse Olur da 24 Nisan Pazar akşamı elenen isim Cansu Deliktaş oldu. Gelinler evinden elenen Cansu Deliktaş bu hafta elenen isim olurken Cansu'nun yerine de yeni gelin adayı olan Aycan Tunç geldi. Aycan Tunç Kısmetse Olur'a katıldı ve daha ilk dakikalarda tartışmaya başladı.
Peki Kısmetse Olur yeni gelin adayı Aycan Tunç kimdir. Aycan Tunç kaç yaşında ve boyu kilosu kaç gibi bilgiler yazımızın devamındadır. İşte Kısmetse Olur Aycan bilgileri..


Kısmetse Olur Yeni Gelin Aycan Tunç Kimdir?

Aycan Tunç Kimdir
Kısmetse Olur 24 Nisan pazar akşamı eve yeni gelen gelin adayı Aycan Tunç oldu. Aycan Tunç 1992 yılında Antalya da doğmuştur. 24 yaşında olan güzel yarışmacı İstanbul da yaşamaktadır. Aycan Tunç bir butik sahibidir. Aynı zamanda spor hocalığı da yapan Aycan Tunç 1,70 boyunda ve 55 kilo ağırlığındadır.

Kısmetse Olur Aycan Yaşı: 24
Kısmetse Olur Aycan Boyu: 1,70
Kısmetse Olur Aycan Kilosu: 55


kısmetse olur aycan kimdir, kısmetse olur aycan resimleri, kısmetse olur aycan kaç yaşında boyu kilosu kaç, kismetse olur aycan kim, aycan tunç kimdir, aycan tunc resimleri, 24 nisan yeni gelin kim, kismetse olur yeni gelin adayi,

Aycan Tunç resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top