SURVİVOR 26 NİSAN SMS SONUÇLARI

Survivor 2016 da 26 Nisan Salı haftanın elenen ismi belli oluyor. Hem gönüllüler takımından hemde ünlüler takımından ikişer kişinin eleme potasında olduğu survivor sms sonuçları bu aksam açıklanıyor.

Gönüller takımından Serkay ve Gizem Kerimoğlu'nun, ünlülerden ise Semih ve Tuğba'nın yer aldığı potada 26 Nisan survivor sms sonuçları neticesinde bu isimlerden biri bu haftanın eleneni olacaktır.

Peki survivor 26 nisan salı survivor sms sonuçları sonrasında kim elendi ve bu hafta en yüksek oyu alan kim oldu. İste detaylar.



Survivor SMS Sonuçları 26 Nisan
1. Semih
2. Serkay
3. Gizem K.
4. Tuğba

TUĞBA ÖZAY ELENDİ...

Survivor Elemeye Kalanlar
Semih
Serkay
Tuğba
Gizem Kerimoğlu


Geçen hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı ada konseyinde Gizem Kerimoğlu'nu eleme adayı olarak belirlerken, bireysel dokunulmazlığı kazanan İbrahim ise Serkay ismini verdi ve elemeye kalanlar Serkay ile Gizem oldu.

Aynı şekilde bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı konseyde isim yazarak Tuğba'yi eleme adayı olarak belirlediler, bireysel dokunulmazlığı kazanan Atakan da Semih ismini söyledi böylelikle elemeye kalan 4 isim belirlendi.

Simdi gözler bu 4 kişiden Tuğba mı, Gizem Kerimoğlu mu, Serkay mı, Semih mi elenecek sorusuna cevrildi. 26 Nisan sms sonuçları ile elemen isim kim olacak öğreneceğiz. Bu hafta en çok oyu kim aldı ve sms te kim birinci oldu birazdan burada olacaktır.

SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER YARIŞMACILARI
- İbrahim Giydirir Kimdir>>
- Gizem Memiç Kimdir>>
- Efecan Dianzenza Kimdir>>
- Gizem Kerimoğlu Kimdir>>
- Semih Öztürk Kimdir>>
- Serkay Tütüncü Kimdir>>
- Nihal Candan Kimdir>>
- Zafer Mete Kimdir>>
- Damla Can Kimdir>>
- Aylin Şallı Kimdir>>
http://gunceltime.blogspot.com.tr
SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER YARIŞMACILARI
- Yılmaz Morgül
- Yunus Günce
- İbrahim Yattara Kimdir>>
- Tuğba Özay
- Ezgi Avcı Kimdir>>
- Ebru Öztürk Kimdir>>
- Nagihan Karadere Kimdir>>
- Çağan Atakan Arsalan Kimdir>>
- Eda Akkaya Kimdir>>
- Serkan Ercan Kimdir>>

survivor 26 nisan, survivor sms sonuçları, 26 nisan survivor sms sıralaması, 26 nisan survivor kim elendi, survivor kim elendi, 26 nisan survivor, survivor sms sonucu, acunn.com, tv8 yan ekran sms sonuçları, sörvayvır 26 nisan, sms sonuclari,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top