SAYISAL LOTO SONUÇLARI 16 NİSAN

Sayısal Loto yeni haftanın çekilişi 16 Nisan Cumartesi bu akşam yapılıyor. Sayısal Loto da bu hafta 1014. haftaya gelindi sayısal loto sonuçları ise merakla beklenmektedir. 16 Nisan Sayısal Loto sonuçları belli oldu.

Her hafta Cumartesi günleri noter huzurunda çekilen şans oyunları içerisinde en çok oynanan oyun olan Sayısal Loto her hafta milyonlar dağıtmaya devam ederken sonuçlarını anlık olarak sitemizde bulabilir ve kaç kişi bildiği ile dağıtılan ikramiye miktarını buradan öğrenebilirsiniz.

Bugün itibari ile 1014. haftaya gelinen sayısal loto da bu hafta yeni bir çekiliş günü geldi ve nefesler tutuldu. Bu hafta 16 Nisan 2016 Cumartesi akşamı çekilecek olan bu hafta sayısal lotoda çıkan numaralar neler ve kaç kişi bildi işte detaylar.

16 Nisan Sayısal Loto Sonuçları

6 - 23 - 26 - 29 - 46 - 47

Milli Piyango İdaresince yapılan açıklamaya göre 16 Nisan 2016 Cumartesi 1014. hafta çekiliş sonucunda;

İkramiye Kazananlar;
(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğü tarafından ödenecektir.

Milli Piyango idaresince Cumartesi günleri çekilişi yapılan Sayısal Loto oyunu noter huzurunda yapılmaktadır. Sayısal Loto oyunu noter ve halkın huzurunda 21:00 - 21:30 saatleri arasında Milli Piyango Genel Merkezinde gerçekleştirilmektedir.

sayısal loto sonuçları 16 nisan, sayısal loto 16 nisan sonuçları, sayısal sonuçları 16 nisan, bu hafta ki sayısal loto sonuçları, sayisal loto sonuclari 16 nisan, sayisal loto sonuclari,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top