UEFA AVRUPA LİGİ SON 32 TURU MAÇ SONUÇLARI

Temsilcimiz Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de yer aldığı UEFA Avrupa ligi maçlarının ilk maçları dün oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı. Avrupa Liginde son 32'ye kalan takımların mücadele ettiği karşılaşmaların sonuçları yazımızdadır.

Fenerbahçe Lokomotiv Moskova ile karşılaşıp 2-0'lık galibiyet alırken, Galatasaray ise Lazio ile karşılaştı ve maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Toplam 32 takımın yer aldığı UEFA Avrupa ligi 2. tur maçları 18 Şubat Perşembe akşamı oynanarak tamamlandı. Peki Avrupa ligi maçları sonuçları nasıl oldu. Hangi takımlar maç kazanırken hangi takımlar puan kaybettiler. İşte Avrupa ligi son 32 turunda oynanan maçlar ve sonuçları. 

AVRUPA LİGİ MAÇ SONUÇLARI 
Fenerbahçe - Lokomotiv Mosk. 2-0
Anderlecht - Olympiakos: 1-0
Midtjylland - Manchester United: 2-1
Fiorentina - Tottenham: 1-1
Borussia Dortmund - Porto: 2-0
Villarreal - Napoli: 1-0
Saint-Etienne - Basel: 3-2
Sevilla - Molde: 3-0
Valencia - Rapid Wien: 6 - 0
Augsburg - Liverpool: 0 - 0
Sparta Prag - Krasnodar: 1 - 0
Galatasaray - Lazio: 1 - 1
Sion - Braga: 1 - 2
Shakhtar Donetsk - Schalke 04: 0 - 0
Olympique Marseille- Athletic Bilbao: 0 - 1
Sporting Lizbon - Bayer Leverkusen: 0 - 1

Bu hafta oynanan UEFA Avrupa ligi maçlarının rövanşları 24-25 Şubat tarihlerinde oynanacaktır. Avrupa liginde oynanan maçların sonuçları ve maçın bilgileri anlık olarak sitemizde olacaktır.

avrupa ligi maç sonuçları, uefa avrupa ligi maç sonuçları, avrupa liginde oynanan maçların sonuçları, uefa maç sonuçları, avrupa ligi 32 ye kalan takımlarınn maç sonuçları,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top