kismetse-olur-yagiz-kimdir

KISMETSE OLUR YAĞIZ ATA KİMDİR

Kanal D'nin sevilen yarışma programı Kısmetse Olur da bir haftanın finaline daha gelindi ve yarışmadan elenen damat adayı yerine Kısmetse Olur yeni gelen damat adayı belli oldu. 21 Şubat Pazar Kısmetse Olur'a yeni gelen damat Yağız kimdir. İşte Ayrıntılar.

Bu hafta Bedirhan'ın elenmesinin ardından Kısmetse Olur evine dahil olan isim Yağız Ata Dökerel oldu. Her hafta bir yarışmacının dahil olduğu Kısmetse Olurda bu hafta Yağız gelen yeni isim olurken izleyiciler tarafından ise Yağız kimdir kaç yaşında ve boyu kilosu kaç gibi sorular sorulmaya başlandı.

İzleyenler tarafından merak edilen yarışmacı Yağız Ata hakkındaki bilgileri sizler için derledik. İşte Kısmetse Olur Yağız Ata kimdir sorusunun cevabı...

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI>>

Kısmetse Olur Yağız Ata Hakkındaki Bilgiler
http://gunceltime.blogspot.com.tr/
Yağız Ata Dökerel Kimdir

Kısmetse Olur yarışmasına yeni katılan damat adayı Yağız Ata Dökerel, 5 Mayıs 1994 yılında Zonguldak doğumludur. DJ'lik yapan yakışıklı yarışmacı Yağız Ata daha önce fotoğrafçılık ile de ilgilenmiştir. Bir çok ünlü ile resimleri de bulunan Yağız Ata dövmeleri ile dikkat çekmektedir. Sarışın ve mavi gözlü olan yakışıklı yarışmacı gelinler evinde bir anda dikkat çekmeye başladı. Yağız Ata yarışmada Ayça ile ilgilenmeye başlayacaktır.

Kısmetse Olur Yağız Kaç Yaşında: 24
Kısmetse Olur Yağız'ın Boyu: 1,80
Kısmetse Olur Yağız'ın Kilosu: 73

kısmetse olur yağız ata, kısmetse olur yağız ata kimdir, kismetse olur yağız ata resimleri, kısmetse olur yağız ata kaç yaşında, kismetse olur yağız ata boyu kilosu kac, kısmetse olur yağız ata biyografi, kısmetse olur yarışmacıları, kısmetse olur yağız ata, yağız ata kac yasinda, kısmetse olur yağız ata nereli,

Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan Kimdir>>
Kısmetse Olur Mehtap Taşkıran Kimdir>>
Kısmetse Olur Cansel Çördük Kimdir>>
Kısmetse Olur Ayça Beğen Kimdir>>
Kısmetse Olur Daniela Kimdir>>
Kısmetse Olur Burçak Kimdir>>
Kısmetse Olur Emre Ubeyli Kimdir>>
Kısmetse Olur Erdem Dalfidan Kimdir>>
Kısmetse Olur Eser West Kimdir>>
Kısmetse Olur Serhan Çeliker Kimdir>>
Kısmetse Olur Gürkan Kimdir>>

Kısmetse Olur Yağız Ata Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top