kismetse-olur-kim-elendi

7 ŞUBAT KISMETSE OLUR KİM ELENDİ?

Eleme gününde değişiklik yapılan Kısmetse Olur'un haftanın finali bölümleri artık Pazar akşamları yayınlanacaktır. Kısmetse Olur da bu haftanın eleneni belli oldu.

7 Şubat Kısmetse Olur da kim elendi. Bugün Kısmetse Olurda gelin adayı mı damat adayı mı elenecek işte ayrıntılar. Bu hafta yarışmaya veda edecek olan yarışmacı kim olacak, yarışmada bir hafta daha geride kaldı ve eleme gecesine gelindi 7 Şubat Pazar Kısmetse Olurda kim elendi.

Her hafta bir eleme yapılan Kısmetse Olur yarışmasında 7 Şubat Pazar günü bir eleme daha gerçekleştirilecek ve bir kişi daha yarışmaya veda edecektir. Kısmetse Olur eleme programında bir kişi elenirken bir yandan da yeni yarışmacı katılmaya devam ediyor. Bu akşam eleme programı ile yayınlanacak olacak olan Kısmetse Olurda ki eleme heyecanı anlık olarak burada olacaktır.
Kısmetse Olur yarışmasında bilindiği gibi bu akşam gelin adaları elenmesini istedikleri damat adaylarını ve damat adayları ise elenmesini istedikleri gelin adayını yazacaklar gecenin sonunda ise en çok ismi yazılan gelin ve damat adayı yarışmaya veda edecektir.

7 ŞUBAT KISMETSE OLUR
GÖZDE
ELENDİ

Kısmetse Olurda bu hafta Gözde'nin elenmesinin ardından 7 Şubat Pazar akşamı eve giriş yapan yeni Gelin adayı Hazal oldu. Kısmetse Olur Hazal Atabek kimdir İşte ayrıntılar..

Kısmetse Olur da bilindiği gibi yarışmaya bir kişi veda edecektir. Bu veda eden kişiyi yapılan oylama sonucunda 10.000 TL'nin kazanılması belirleyecektir. Yani para ödülünü erkek evi kazanırsa otomatik olarak eleme için seçilen gelin adayı elenecek eğer parayı gelin evi kazanırsa otomatik olarak seçilen damat adayı elenecektir. 

Kısmetse Olur da SMS ile koruma altına alınan isimler Mehtap ve Murat oldu.


Kısmetse Olur yarışmasının bu akşam yapılacak olan eleme programı saat 23:20 da başlayacaktır. Yarışma başladığı anda elenmek üzere seçilen isimleri kim kimin ismini yazdığını ve koruma altına alınmak üzere söylenen isimleri anlık olarak sizlere buradan aktarmaya devam edeceğiz. 

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI KİMLER
Gelin Adayları
Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan Kimdir>>
Kısmetse Olur Mehtap Taşkıran Kimdir>>
Kısmetse Olur Cansel Çördük Kimdir>>
Kısmetse Olur Ayça Beğen Kimdir>>
Kısmetse Olur Daniela Kimdir>>
Kısmetse Olur Burçak Kimdir>>
Kısmetse Olur Gözde Kimdir>>
http://gunceltime.blogspot.com.tr/
Damat Adayları
Kısmetse Olur Emre Ubeyli Kimdir>>
Kısmetse Olur Erdem Dalfidan Kimdir>>
Kısmetse Olur Eser West Kimdir>>
Kısmetse Olur Serhan Çeliker Kimdir>>
Kısmetse Olur Gürkan Kimdir>>
Kısmetse Olur Murat Özbakan
Kısmetse Olur Tankut Denker

kismetse olur kim elendi, kismetse olur eleme 7 şubat, 7 şubat kim elendi kismetse olur, kısmetse olur gelinlerden kim elendi, kısmetse olur erkeklerden kim elendi, kısmetse olur eleme gecesi, kısmetse olur kim kimi yazdı, 7 şubat kismetse olur eleme sonucu, 7 şubat kismetse olur kim elendi,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top