kis-gunesi-mete-kimdir

KIŞ GÜNEŞİ METE ve EFE KİMDİR

Başrollerinde Şükrü Özyıldız ile Aslı Enver'in yer aldığı Kış güneşi dizisi başlıyor. Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Kış Güneşi dizisi hem oyuncu kadrosu hemde konusu ile oldukça dikkat çekmektedir. Kış Güneşi dizi oyuncuları arasında Şenay Gürler, Başak Parlak, Buse Varol, Berrak Kuş ve Emre Bulut gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır.

Kış Güneşi dizisinde Şükrü Özyıldız Efe ve Mete isimli ikiz kardeşi canlandıracaktır. İki rolde oynayacak olan Şükrü Özyıldız hem zengin bir karakteri hemde balıkçı olan bir karakteri canlandıracaktır. Peki Şükrü Özyıldız kimdir kaç yaşında boyu kilosu kaç, Kış Güneşi Efe ve Mete kimdir aynı kişi mi gibi soruların cevapları yazımızdadır.

KIŞ GÜNEŞİ OYUNCULARI KİMLER>>

Kış Güneşi Dizisindeki Mete ve Efe Karakteri Kimdir?

Şükrü Özyıldız Kimdir

Kış Güneşi dizisinde Mete ve Efe karakterini canlandıran Şükrü Özyıldız, 1988 yılında İzmir‘de doğmuştur. 9 yaşında annesini ve babasını kaybeden yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız İTÜ Gemi Makineleri Mühendisliği’ni kazanmış ve bu bölümde bir sene okuyup yeniden sınava girmiştir. Daha sonra Ege Üniversitesi’nde işletme okumaya başlayan oyuncu Erasmus öğrenci değişim programı için Portekiz‘e gitti.
Küçüklüğünden beri Muay Thai ve Jiu-Jitsu yapıyordu. Orada kafes dövüşlerine katıldı. Kafes dövüşünü daha sonra bıraktığını belirten Şükrü Özyıldız hiperaktifliğini setlerde bastırdığını belirtti. Yurtdışında bir workshopa katılmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Tiyatro oyunlarında, reklamlarda ve dizilerde rol aldı. Davul ve perküsyon kullanmakta ustadır.

Şükrü Özyıldız Yaşı: 28
Şükrü Özyıldız Boyu: 1,82
Şükrü Özyıldız Kilosu: 78

Şükrü Özyıldız Dizi ve Filmleri: 
2011 – Derin Sular
2012 – Uçurum
2013 – Benim Hala Umudum Var
2013 – Neva
2014 - Çalıkuşu
2014 - Şeref Meselesi
2015 - Sevimli Tehlikeli
2015 - Her Şey Aşktan
2015 - Tatlı Küçük Yalancılar
2016 - Herşey Aşktan
2016 - Kış Güneşi

kış güneşi mete kimdir, kış güneşi efe kimdir, kış güneşi efe mete aynı kişi mi, kış güneşindeki efe ile mete kim, kış güneşi oyuncuları, kis gunesi mete, kış güneşi mete resimleri, şükrü özyıldız kimdir, şükrü özyıldız kaç yaşında boyu kilosu kaç, şükrü özyıldız resimleri,

Şükrü Özyıldız Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top