kis-gunesi-dizisi

KIŞ GÜNEŞİ DİZİ OYUNCULARI VE KONUSU 

Merakla beklenen başrollerinde yakışıklı oyunsu Şükrü Özyıldız ile güzel oyuncu Aslı Enver'in yer aldığı Kış Güneşi dizisi başlıyor. Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Kış Güneşi dizisi hem oyuncu kadrosu hemde konusu ile oldukça başarılı bir yapım olmaktadır.

Show Tv Kış Güneşi dizi oyuncuları arasında Şükrü Özyıldız, Aslı Enver, Başak Parlak, Şenay Gürler, Berrak Kuş, Hakan Boyav, Buse Varol ve Emre Bulut gibi bir çok oyuncu yer almaktadır. 

Show Tv Kış Güneşi dizisinde Şükrü Özyıldız Efe ve Mete adında ikiz kardeşi canlandıracak ve iki rolde izleyici karşısında olacaktır. Kış Güneşi dizi konusu ise sırlarla dolu bir geçmiş ve intikam ile imkansız aşkı konu alacaktır. Kış Güneşi dizi oyuncuları kimler konusu nedir ve Kış Güneşi karakter isimleri, kim kimi canlandırıyor gibi bir çok bilgiyi sizler için derledik.İşte Kış Güneşi dizisi ayrıntıları.

Kış Güneşi Dizi Oyuncuları Kimler
Kış Güneşi Efe/Mete - Şükrü Özyıldız Kimdir>>
Kış Güneşi Nisan - Aslı Enver Kimdir>>
Kış Güneşi Leyla - Şenay Gürler
Kış Güneşi Seda - Başak Parlak
Kış Güneşi Sumru - Berrak Kuş
Kış Güneşi Nadide - Buse Varol Kimdir>>
Kış Güneşi Burak - Emre Bulut Kimdir>>
Kış Güneşi Reşat - Okan Selvi
Kış Güneşi Mazhar - Mahir Günşıray
Kış Güneşi Kadim - Hakan Boyav
Kış Güneşi Yakup - Hakan Gerçek
Kış Güneşi İsmail - Mehmet Esen
Kış Güneşi Fatma - Gamze Süner Atay
Kış Güneşi Dizi Konusu
“Kış Güneşi”nin ilk bölümünde; 7.doğum gününde evinin bahçesinde ikiz kardeşi Mete ve arkadaşları Nisan ile saklambaç oynayan Efe bütün hayatını değiştirecek bir olaya şahit olur. Gördüklerini babasına anlatmak için kimseye belli etmeden babasının otomobiline saklanır. Tüm ev halkı Efe’yi ararken, babası Harun aldığı bir telefon ile alelacele evden çıkmak zorunda kalır. Harun’u yolda büyük bir tuzak beklemektedir.
Harun ölürken, arka koltuğa saklandığından babası dışında kimsenin haberi olmayan Efe ortadan kaybolur.Öldü sanılan Efe için yepyeni bir hayat başlamıştır. Aradan 20 yıl geçer. Efe balıkçılık yaparken Mete, çocukluk arkadaşı Nisan ile evlenmiş ve aile şirketinin yöneticisi olmuştur. İkizleri ayıran kişi, bu kez onları bir araya getirmek ve intikam almak için geri döner.

kış güneşi dizisi karakter isimleri, kış güneşi oyuncuları, kış güneşi dizi konusu, kış güneşi oyuncu kadrosu, kış güneşi kadro, kış güneşi efe mete kim, kış güneşi nisan kim, kis gunesi dizisi,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top