DİRİLİŞ ERTUĞRUL 45. BÖLÜM FRAGMANI

Diriliş Ertuğrul dizisinde heyecan yine devam ediyor. Her hafta yeni bölümleri ile ekranlarda olan sevilen dizi yeni bölümü merakla beklenmektedir. Yayınlanan son bölümü ile yine zirveye oturan Diriliş Ertuğrul 45. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak ve Ertuğrul çıktığı yolda nelerle karşılaşacak tüm bilgiler yazımızdadır.

Diriliş Ertuğrul 45. bölüm fragmanına bakıldığında Noyan yine hain planlarına devam etmekte ve mührü almak için elinden geleni yapmaktadır. Diriliş dizisinin yeni 45. bölümü 10 Şubat Çarşamba akşamı izleyici ile buluşacaktır. Sevilen dizi Diriliş 45. bölüm fragmanınını izleyerek yeni bölüm hakkında bilgiler edinebilirsiniz. İşte Diriliş Ertuğrul 45. Bölümün fragmanı..

Diriliş Ertuğrul 45. Bölüm Fragmanı

Diriliş Ertuğrul 45. Bölüm Özeti
Kayılar ve Dodurga obasının alpleri ile yapılan baskında Noyan hiç beklemediği bir yenilgi alarak sinirlenmiş ve hain planlarına devam etmektedir. Oğuzkaan'ın mührünü almak için elinden geleni yapmaya çalışan Noyan mührü alabilecek mi? Noyan tüccar Efrasiyab'dan obadan bir kadını kaçırmasını istemiştir. Selcan'ı kaçıran Esrasiyab onu Noyan'a götürür ve bu durumu kullanmak isterler. Gündoğdu ise kafeste olan Hamza'nın obadan kaçması için yardım eder ve Hamza bir kez daha ihanet etmektedir. İlk fırsatta tekrar Noyan'ın ordusuna katılan Hamza yine Gündoğdu ile karşı karşıya geliyor. Gündoğdu, Selcan'ı kurtarmak için Noyan'ın eline geçiyor bakalım Gündoğdu Noyan'ın elinden kurtulabilecek mi?

diriliş ertuğrul 45. bölüm fragmanı, diriliş 45. bölüm fragman, diriliş dizisi 45. bölüm fragmanı, diriliş ertuğrul yeni bölüm fragmanı, diriliş yeni bölüm, diriliş ertuğrul noyan ne zaman ölecek, abdurrahman ölecek mi, diriliş ertuğrul 10 şubat fragmanı,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top