fenerbahce-besiktas-maci
FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR 29 ŞUBAT

Süper Toto Süper ligde 23. haftanın son maçı ve bu haftanın en önemli maçı olan fenerbahçe beşiktaş derbisi 29 Şubat Pazartesi akşamı oynanıyor. merakla beklenen bu heyecanlı maç şükrü Saraçoğlu stadında oynanacak ve Fenerbahçe Beşiktaş maçının saati 20:00 da başlayacaktır.

29 Şubat Pazartesi Fenerbahçe Beşiktaş maçı hangi kanalda olacak diye merak edenler için belirtelim bu heyecanlı karşılaşma Lig Tv de yayınlanacaktır. Ayrıca canlı anlatımı gunceltime.blogspot.com adresinde de yer alacaktır.

Peki Fenerbahçe Beşiktaş derbisini şifresiz veren kanallar hangileri ve fenerbahçe beşiktaş maçı şifresiz hangi kanalda yayınlanacak. Bu haftanın belkide bu sezonun en önemli maçı olan Fenerbahçe Beşiktaş maçını şifresiz veren ve tüm taraftarların maçı şifresiz izlemek için ne yapmaları gerektiği hakkındaki bilgiler yazımızdadır.

29 Şubat Fenerbahçe Beşiktaş Maçını Şifresiz Veren Kanallar
Az Tv
İdman Tv
Justin Tv

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ>>

Fenerbahçe Beşiktaş Derbisi İnternetten Canlı İzle'me
Ayrıca Fenerbahçe Beşiktaş maçını lig tv ve digiturkplay.com üzerinden internetten de izlenebilir. digitürkplay.com üyeliği bulunan taraftarlar FB BJK maçını şifresiz canlı izleyebilirler.

BEŞİKTAŞ İLE FENERBAHÇE 340.KEZ KARŞI KARŞIYA 
Bu akşam dev mücadele eiçin sahaya çıkacak olan iki takım Beşiktaş ile Fenerbahçe bu akşamki maç ile 340. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 339 maçta Beşiktaş 123 kez kazanırken, Fenerbahçe ise 128 galibiyeti bulunmaktadır. Geriye kalan 88 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.

Beşiktaş bu maçlarda toplam 430 gol atarken, Fenerbahçe ise 466 gol ile karşılık verdi. Beşiktaş Kadıköy'de 11 yıldır Fenerbahçe'yi yenemiyor. Sarı Lacivertlilere karşı Kadıköy'deki son galibiyetini 17 Nisan 2005'de oynanan maçta elde eden Siyah Beyazlılar sonraki 11 sezonda deplasmandan galibiyet çıkaramadı.

Sizce Bu akşam ki maçı Kim Alır?
Fenerbahçe mi yener Beşiktaş mı Yener?

fenerbahçe beşiktaş maçını şifresiz veren kanallar, fenerbahçe beşiktaş maçı şifresiz hangi kanalda, fenerbahçe beşiktaş maçı canlı hangi kanalda, internetten fenerbahçe beşiktaş maçı nasıl izlenir, internetten fener beşiktaş derbisi izleme, 29 subat fenerbahce besiktas maci canli hangi kanalda,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top