LOKOMOTİV MOSKOVA FENERBAHÇE MAÇI 25 ŞUBAT 2016

UEFA Avrupa Ligi temsilcimizden biri olan Fenerbahçe bu akşam ligde son 32 turunun rövanş maçına çıkıyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Lokomotiv Moskovayı ağırlayan ve 2-0 üstünlük kazanan Fenerbahçe bu akşam deplasmanda Lokomotiv Moskova ile karşılaşıyor. Lokomotiv Moskova Fenerbahçe maçı 25 Şubat Perşembe saat 18:00 da başlayacak ve maç Tivibuspordan şifreli yayınlanacaktır. Maçı izleyemeyen taraftarlar Fenerbahçe Lokomotiv Moskova canlıskor maç sonucu ve kaç kaç bittiği ile ilgili bilgileri buradan takip edebilirler.

LOK. MOSKOVA 1 - 1 FENERBAHÇE  
Goller
45. Dakika Samedov
83. Dakika MehmetTopal

Maç: Lok. Moskova Fenerbahçe Maçı
Tarih: 25.02.2015 Saat 18:00
Kanal: Tivibuspor Şifreli

Avrupa'da 41. sezonunu geçiren sarı-lacivertliler, bugüne dek çıktığı  201 maçın 72'sini kazanırken, 41 kez rakipleriyle berabere kalıp, 88 defa sahadan  mağlubiyetle ayrıldı.
Fenerbahçe bu maçlarda rakip filelere 250 gol gönderirken kalesinde  303 gol gördü.


FENERBAHÇE LOK. MOSKOVA İLK 11'LER
FENERBAHÇE 11'i: Fabiano, Gökhan, Kjaer, Alves, Caner, Mehmet Topal, Souza, Ozan, Nani, Volkan Şen, Van Persie ,
LOKOMOTİV MOSKOVA 11'i: Guilherme, Pejcinovic, Durica, Denisov, Yanbaev, Kasaev, Manuel Fernandes, Samedov, Tarasov, N'Dinga, Skuletic

Uefa Avrupa Liginde ikinci kez karşılaşan Fenerbahçe ve Lokomotiv Moskova ilk maçında Fenerbahçe sahasında Souza'nın golleri ile 2-0 yenmişti. Bakalım bu maçı kim kazanacak ve bir üst tura kim çıkacak... Bakalım Fenerbahçe turu geçebilecek mi?

FENERBAHÇE LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI HANGİ KANALDA? 
Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçı 25 Şubat Perşembe akşamı saat 18.00 da TİVİBU SPOR'da canlı yayınlanacak...

25 subat fb lokomotiv moskova maci kaç kaç, canlı skor, maç sonucu, fener lokomotif moskova maçının sonucu, fener lokomotif maçı, fenerin maçı hangi kanalda, fener bu akşamki maçı sonucu, fenerin maçı kaç kaç
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top