paramparca-deniz-kimdir

PARAMPARÇA DENİZ KİMDİR

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Barış Falay, Leyla Tanlar, Alina Boz, Burak Tozkoparan gibi başarılı bir çok oyuncunun yer aldığı Paramparça dizisinde heyecan devam etmektedir. Her hafta yeni bölümleri ile ekranlarda olan sevilen diziye yeni oyuncular katılmaya devam etmektedir. Paramparça dizi oyuncuları arasına yeni katılan isimlerden bir tanesi de Ceyhun Mengiroğlu isimli oyuncudur.

Geçtiğimiz bölümlerde diziye dahil olan başarılı oyuncu Ceyhun Mengiroğlu dizide Deniz karakterini canlandırmaktadır. Deniz karakteri ile Paramparça dizisine giren oyuncu hakkındaki bilgiler izleyici tarafından merak edilmeye başlanmıştır. Paramparça Deniz kimdir, Ceyhun Mengiroğlu kimdir gibi soruların cevapları yazımızdadır.

Paramparça Dizisi Deniz Karakteri Kimdir?

Ceyhun Mengiroğlu Kimdir
Paramparça dizisinde Deniz karakterini canlandıran Ceyhun Mengiroğlu 1986 yılında İstanbul Şişli de doğmuştur. 29 yaşında olan Ceyhun Mengiroğlu manken ve dizi oyuncusudur. Babası ülkemize dünya mutfağını ilk getirenlerden biridir. Ceyhun Mengiroğlu, babasına duyduğu hayranlık nedeniyle Turizm ve Otelcilik okudu. Kısa bir süre otellerde işletmeci olarak çalışsa da bu işin kendisine göre olmadığına karar verdi ve modelliğe başladı. Farklı markaların tanıtımlarında yer aldı ve katıldığı defilelerde en çok konuşulan isimler arasında yer aldı. Defileler dışında bazı sanatçıların kliplerinde de yer alan genç yetenek Adı Mutluluk dizisiyle de oyunculuk hayatına adım attı. Şimdi ise yakışıklı oyuncu Paramparça dizisi ile izleyici karşısındadır.

Ceyhun Mengiroğlu Yaşı: 29
Ceyhun Mengiroğlu Boyu: 1,80
Ceyhun Mengiroğlu Kilosu: 75

paramparça deniz kimdir, paramparça dizisindeki deniz, paramparça denizin gerçek adı, paramparça deniz resimleri, ceyhun mengiroğlu, ceyhun mengiroğlu kimdir, ceyhun mengiroğlu biyografi, ceyhun mengiroğlu resimleri, ceyhun mengiroğlu kaç yaşında, ceyhun mengiroğlu boyu kilosu kaç,

Ceyhun Mengiroğlu Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top