NE ZAMAN EMEKLİ OLABİLİRİM

Emeklilik kalan gün sayısı hesaplama işlemleri son zamanlarda en çok aranan konulardan biri olmaya devam etmektedir. Tüm çalışanların belli bir yıl sonra hak etmiş oldukları emeklilik için hemen hemen kalan günlerini ve ne zaman emekli olabilirim gibi araştırmaları yapmaya devam etmektedirler. Bilindiği gibi emeklilik yaşı ve gün sayıları kadın ile erkek için farklıdır. Uzun süre çalışanlar ve artık çalışmaktan is hayatından sıkılan gününü tamamlamış olan ve az günü kalmış olan vatandaşlar sgk emeklilik işlemleri ile ilgili tüm bilgileri merak etmektedirler.

Özellik en çok da kalan gün sayıları bilgileri olmaktadır. Bizde sizlere bu yazımızda ne zaman emekli olabilirim, emeklilik yaşı hesaplama ve kaç gün kaldığı gibi bilgileri öğrenmeniz için bir tablo yayınladık. Aşağıdaki tabloda istenilen bilgileri girdiğiniz taktirde emeklilik kalan gün sayısını öğrenmiş olacaksınız..

EMEKLİLİK YAŞI VE KALAN GÜN SAYISI HESAPLAMA TABLOSU


SGK Emeklilik Gün Sayısı Nasıl Hesaplanır
** Yukarıda verilen 1. bölümde emeklilik statünüzü seçiniz.
** Daha sonra kadın ve erkek emeklilik şartlarının farklı olduğu için cinsiyetinizi seçiniz.
** Sonrasında ise doğum tarihinizi gün ay yıl olarak seçmelisiniz.
** En önemli kısım ise işe ilk giriş yani ilk sigortalı olarak çalışmaya başladığınız yılı yazmanız gerekmektedir.

Tüm bu bilgileri girdikten sonra ise hesapla butonuna basarak kaç yaşında emekli olacağınızı hangi yılda emekli olacağınızı ve gerekli olan prim gün sayınız gibi bilgileri öğrenmiş olacaksınız.

ne zaman emekli olacağım, emeklilik yaşı hesaplama, emeklilik kalan gün sayısı nasıl hesaplanır, emeklilik gün j-hesaplama, emekli olma yaşı kaç, sgk emeklilik gün hesaplama, emeklilik prim gün sayısı, 4a emeklilik yaşı hesaplama, 4b 4c emeklilik yaşı nasıl hesaplanır, emekli olma şartları neler, kaç yaşında emekli olabilirim, emeklilik hesaplama,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top