kismetse-olur-selcuk-kimdir

KISMETSE OLUR SELÇUK AYDEMİR KİMDİR

23 Ocak Cumartesi akşamı Kısmetse Olur haftanın finalinden sonra elenen isim belli olurken yarışmaya yeni katılan damat adayı da belli oldu. Kısmetse Olur'a bu hafta katılan yeni damat adayı Selçuk Aydemir isimli yarışmacı oldu.

Kısmetse Olur yarışmasında bir hafta daha sona ererken bir yarışmacı evden ayrıldı ve bir yarışmacı da yeni yarışmacı olarak eve dahil oldu. Bu hafta Gürkan'ın elenmesinin ardından Kısmetse Olur evine dahil olan isim Selçuk Aydemir oldu. Her hafta bir yarışmacının dahil olduğu Kısmetse Olurda bu hafta Selçuk gelen yeni isim olurken izleyiciler tarafından ise Kısmetse Olur Selçuk kimdir kaç yaşında ve boyu kilosu kaç gibi sorular sorulmaya başlandı.

Yarışmanın sonunda rüya gibi bir evlilik ve hayatının aşkına sahip olacak olan yarışmacılar arasına yeni katılan isim Selçuk isimli yarışmacıdır. Bir kişinin elenmesinin ardından yarışmaya dahil olan yeni gelin adayı hemen diğer kızlar ve erkekler ile tanışmaya başladı. İzleyenler tarafından merak edilen yarışmacı Selçuk hakkındaki bilgileri sizler için derledik. İşte Kısmetse Olur Selçuk kimdir sorusunun cevabı...

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI>>

Kısmetse Olur Selçuk Hakkındaki Bilgiler
http://gunceltime.blogspot.com.tr/
Selçuk Aydemir Kimdir

Kısmetse Olur yarışmasına yeni katılan damat adayı Selçuk Aydemir, 1993 yılında İstanbul da doğmuştur. 23 yaşında olan yakışıklı yarışmacı Selçuk yarışmaya İstanbul'dan katılmaktadır. Çocukluğunu yurt dışında geçiren Selçuk ailesinden ayrı yaşıyor ve abisi ile ailesine bakmaktadır. Tekstil ve Fitness salonu işletmekte olan Selçuk yarışmada bir kaç kişiyi düşündüğünü söylemektedir. Selçuk Aydemir burcu Koç burcudur.

Kısmetse Olur Selçuk Yaşı: 23
Kısmetse Olur Selçuk Boy: 1,76
Kısmetse Olur Selçuk Kilo: 75

kısmetse olur selçuk, kısmetse olur selçuk kimdir, kismetse olur selçuk resimleri, kısmetse olur selçuk kaç yaşında, kismetse olur selçuk boyu kilosu kac, kısmetse olur selçuk biyografi, kısmetse olur yarışmacıları, kısmetse olur selçuk, selçuk aydemir kac yasinda, kısmetse olur selçuk nereli,

Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan Kimdir>>
Kısmetse Olur Mehtap Taşkıran Kimdir>>
Kısmetse Olur Cansel Çördük Kimdir>>
Kısmetse Olur Ayça Beğen Kimdir>>
Kısmetse Olur Daniela Kimdir>>
Kısmetse Olur Burçak Kimdir>>
Kısmetse Olur Emre Ubeyli Kimdir>>
Kısmetse Olur Erdem Dalfidan Kimdir>>
Kısmetse Olur Eser West Kimdir>>
Kısmetse Olur Serhan Çeliker Kimdir>>
Kısmetse Olur Gürkan Kimdir>>

Kısmetse Olur Selçuk Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top