mehtap-diskalifiye-oldu-mu

KISMETSE OLUR MEHTAP DİSKALİFİYE Mİ OLDU

Kanal D'nin sevilen ve beğenilerek izlenen evlilik programı olan Kısmetse Olur da diskalifiye şoku yaşanıyor. Kısmetse Olur yarışmacılarından olan Mehtap Taşkıran yarışmadan diskalifiye mi olacak. Bilindiği gibi Kısmetse Olur evinde sular durulmuyor ve her gün kavga yaşanmaktadır. Yarışmanın başından beri anlaşamayan Mehtap ve Daniela bu sefer oldukça büyük bir tartışma yaşadılar.
Daniela mutfakta ymek yaparlarken Mehtap ile tartışmaya başladı ve Mehtap'ın kızı ile anneliğine laf edince sinirlenen Mehtap, Daniela'nın elinde tuttuğu tencereyi alıp yere atması ile hararetlenen tartışma sonrasında izleyenlerin hemen aklına Mehtap diskalifiye mi oldu diskalifiye olacak mı sorusu geldi. Bilindiği gibi yarışmada Mehtap bir kaç kere uyarı almış durumdadır.

Mehtap Diskalifiye Mi Oldu?
Kısmetse Olur evinde son olarak büyük bir tartışma yaşayan Mehtap ve Daniela kavgası sonrasında tencereyi yere fırlatan Mehtap'tan sonra ise Daniela'nın fenalaşması Kısmetse Olur evinde oldukça tedirginlik yaratmıştır. Peki bu hareketinden sonra Mehtap diskalifiye olacak mı veya Mehtap'ın durumu ne olacak buna gelin adayları karar verecektir.
Mehtap'ın elenme durumu ile ilgili bilgiler netlik kazandıkça buradan duyuracağız.

Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan Kimdir>>
Kısmetse Olur Mehtap Taşkıran Kimdir>>
Kısmetse Olur Cansel Çördük Kimdir>>
Kısmetse Olur Ayça Beğen Kimdir>>
Kısmetse Olur Daniela Kimdir>>
Kısmetse Olur Burçak Kimdir>>
Kısmetse Olur Emre Ubeyli Kimdir>>
Kısmetse Olur Erdem Dalfidan Kimdir>>
Kısmetse Olur Eser West Kimdir>>
Kısmetse Olur Serhan Çeliker Kimdir>>
Kısmetse Olur Gürkan Kimdir>>

kısmetse olur mehtap elendi mi, mehtap diskalifiye mi oldu, kısmetse olur mehtap diskalifiye mi oldu, mehtap diskalifiye mi olacak, mehtap taşkıran elenecek mi, kismetse olur mehtap diskalifiye oldu, kısmetse olur mehtap kimdir, mehtap neden diskalifiye oldu, kısmetse olur mehtap daniela kavgası
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top