inadina-ask-nehir-kimdir

İNADINA AŞK NEHİR KİMDİR

İnadına Aşk dizisine yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Son olarak diziye katılan isim Elvin Levinler oldu. Fox Tv de yayınlanan İnadına Aşk dizisi yayınlandığı günden beri başarısını sürdürmeye devam etmektedir. Başrollerinde Can Yaman, Açelya Topaloğlu, Eren Vurdem, Nilay Duru, Yeşim Dalgıçer, Cem Belevi, Cevahir Turan gibi başarılı bir çok oyuncunun yer aldığı İnadına Aşk dizi oyuncuları arasına yeni katılan güzel oyuncu Nehir karakterini canlandıran Elvin Levinler isimli oyuncudur.

İnadına Aşk dizi oyuncuları arasına yeni katılan ve bir anda güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Elvin Levinler isimli oyuncu dizide Nehir karakterini canlandırmaktadır. İzleyici tarafından merak edilip araştırılan oyuncuların başında gelen Elvin Levinler yani İnadına Aşk Nehir karakteri hakkındaki bilgileri sizler için derledik.

İNADINA AŞK DİZİ OYUNCULARI>> 

İnadına Aşk Dizisi Nehir Karakteri Kimdir? 

Elvin Levinler Kimdir 
İnadına Aşk dizisinde Nehir karakterini canlandıran Elvin Levinler 24 Nisan 1988 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Güzel ve başarılı oyuncu Elvin Levinler, Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra, burslu olarak Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdi. Elvin Levinler üniversite yıllarında Türk Atlantik Gençlik Konseyi’nin Genel Sekreteri olarak yurtdışında konferanslara katıldı ve Türkiye'yi temsil etti. Özlem Güzel Dans ve Müzik Okulu’nda bale eğitimi aldı. 2011′de Milli Eğitim Bakanlığı ve Royal Akademisi’nden bale öğretmenliği diploması almıştır.

Elvin Levinler, ilk olarak 2011 yılında Alemin Kralı dizisindeki Ayben rolüyle oyunculuk hayatına başlamış, ardından Salih Kuşu dizisinde yer almış, asıl tanındığı dizi ise Babam Sınıfta Kaldı dizisinde, izmir’den yatay geçişle gelmiş, Kaan’ın eski sevgilisi, Selin karakteri ile başarıyı yakalamıştı. Bir süre önce Ntv’de Teknobülten programını sunan başarılı oyuncu son olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan Milat dzisinde Duru karakteri ile ekranlarda olmuştu. Elvin Levinler'in boyu 1,65 cm'dir.

Elvin Levinler Rol Aldığı Diziler 
Milat
Babam Sınıfta Kaldı,
Alemin Kralı
Salih Kuşu,
Küçük Sırlar,
Kavak Yelleri

Elvin Levinler Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top