DİRİLİŞ ERTUĞRUL 42. BÖLÜM FRAGMANI

Her bölümü ile izlenme rekorları kıran TRT1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul 42. Bölüm 20 Ocak Çarşamba günü ekranlarda olacaktır. Tuğtekin'in ve Ertokuş'un katili olarak bilinen Ertuğrul kendi isteği ile obaya gelip toya çıkmak istemiştir. Toyda hakkında idam kararı verilen Ertuğrul obanın meydanında kellesi alınacakken Tuğtekin obaya getirilir ve Ertuğrul'u temize çıkaracak sözler ederek hakkındaki suçlamaların asılsız olduğunu söylemiştir.
Bunun üzerine suçsuzluğu ispatlanan Ertuğrul obada tekrar saygınlık kazanır ve artık sürgün olmaktan da kurtulmuştur. İzleyici tarafından büyük ilgi gören Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü olan 42. bölüm merakla beklenmektedir. Yeni bölümde yine heyecan ve gerilim dolu anlar yaşanacaktır. Yeni bölümde Ertuğrul bir yere davet edilmektedir. Artuk Beyin izin verirseniz Ertuğrul'u sizin karşınıza çıkarmak istiyorum diye mektup yazdığı kişiler kimdir. Tüm bu merak edilenler yeni bölümde yanıt bulacaktır.

Diriliş Ertuğrul'a bu hafta yeni bir karakter giriyor. Banıçiçek karakteri ile diziye dahil olan isim Ezgi Esma isimli oyuncudur..

DİRİLİŞ BANIÇİÇEK KİMDİR>>

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 42. BÖLÜM FRAGMANI
Diriliş Ertuğrul 42. Bölüm Özeti
Diriliş Ertuğrul'un 42. yeni bölümünde Ertuğrul, Noyan'a saldırmayı planlamaktadır. Halime ile Deli Demir'i Konya'ya gönderen Ertuğrul yolda onların saldırıya uğraması ve Sungurtekin'in de onları kurtarması ile birlikte artık yola üçü devam etmeye çalışırlar. Tankut evrakların bir nüshasını alıp Noyan'a götürerek Sungurtekin ile Halime Sultan'ın Konya'ya gittiklerini Noyan'a söylemiştir Noyan ise bu durumu engellemek için eline geçirdiği Karabek'i Konya'ya gönderip onları Alaaddin'in huzuruna çıkmasını engellemesini istemiştir. Bunu duyan Ertuğrul hemen alpleri ile birlikte yola çıkıp Konya'ya doğru yol almışlardır. Ertuğrul bu göreve giderken Gündoğdu ise alp başı olmuş ve alınan kararla Noyan'ın üstüne yürümeye karar vermişlerdir. Noyan Abdurrahman'ın yanına ne için geldiğini öğrenmiş ve onun öldürmeye karar vermiştir. Yeni bölümde Ertuğrul Abdurrahman'ı kurtarabilecek mi, Sungurtekin ile Halime'ye yetişebilecek mi tüm bu sorular yeni bölüm ile yanıt bulacaktır.

diriliş 42. bölüm fragmanı, diriliş ertuğrul 42. bölüm fragmanı, 42. bölüm diriliş ertuğrul, diriliş ertuğrul 42. bölüm, diriliş ertuğrul bu haftaki fragmanı, diriliş ertuğrul 42. bölüm, diriliş 42. yeni bölüm fragmanı, diriliş ertuğrul yeni bölüm fragmanı, dirilis ertugrul 42. bolum fragmani,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top