big-brother-onur-kimdir

BİG BROTHER ONUR KİMDİR

Birbirinden başarılı toplam 16 yarışmacı olarak başlayan ve kısa sürede oldukça fazla beğeni toplayan Big Brother yarışmasında yarışmacılardan her hafta bir kişi elenmesi ile yarışmacı sayısı giderek azalmaktadır. Toplamda 100 gün sürecek olan Big Brother yarışmasında ev içerisindeki yarışmacıların oyları ile eleme potasına giren yarışmacıdan bir tanesi eleniyor. Big Brother yarışmacıları arasında en çok sevilen ve dikkat çeken isimlerden bir tanesi de Onur isimli yarışmacıdır. Yarışmalarda oldukça iyi performans sergileyen Onur Big Brother izleyicileri tarafından merak edilmekte ve Big Brother Onur kimdir kaç yaşında ve boyu kilosu kaç gibi sorular sorulmaya başladı. Yazımızın devamında Onur hakkındaki bilgileri bulabilirsiniz.

Big Brother Onur Kim
Big Brother yarışmacıları arasında olan ve beğenilen isimlerden olan Onur Aydemir aslen Bursalı'dır 1995 doğumlu olan Onur 20 yaşındadır. Aksiyonu ve macerayı seven Big Brother Onur babası ile büyümüş ve hemen hemen her şeyi ondan öğrendiğini belirtmiştir. Kedilerden çok korkan Big Brother Onur aslında hayvanları çok seviyor. Türkiye de en çok gülünmeye ihtiyaç olduğunu söyleyen Onur yapacağı çılgınlıklar ve espirilerle gönüllere gireceğini ifade ediyor. Kızlarla arası çok iyi olan BBT Onur diş tellerinin ona çok yakıştığını düşündüğü için kızları bununla etkilemeyi düşünüyor. Big Brother Onur 1 milyonluk ödülü kazanırsa dünya da gezmedik yer bırakmayacağını söylüyor.

Big Brother Onur Yaşı: 20
Big Brother Onur Boyu: 1,73
Big Brother Onur Kilosu: 75
Big Brothet Onur Nereli: Bursa

BİG BROTHER ONLİNE İZLE>>

Big Brother Yarışmacıları Kimler
Big Brother Gökçen Kimdir>>
Big Brother Funda Kimdir>>
Big Brother Oktay Kimdir>>
Big Brother Seda Kimdir>>
Big Brother İdil Kimdir>>
Big Brother Rezan Kimdir>>
Big Brother Arsel Kimdir>>
Big Brother Yasin Kimdir>>
Big Brother Demir Kimdir>>
Big Brother Alphan Kimdir>>
Big Brother Gülşen Kimdir>>
Big Brother Sinan Kimdir>>
Big Brother Tuğra
Big Brother Onur
Big Brother Çağla
Big Brother Hüseyin

big brother onur kimdir, big brother onur kim, big brother onur kaç yaşında, big brother onur boyu, big brother onur nereli, big brother onur resimleri, big brother yarışmacıları kimler, big brother yarismacilari, big bradır onur kimdir, big brother yarismaci isimleri, big bother kuralları, onur kimdir kaç yaşında boyu kilosu kaç, big brother onur, big birader,
http://gunceltime.blogspot.com.tr
Big Brother Onur Resimleri
     
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top