kismetse-olur-nurcin-kimdir

KISMETSE OLUR NURÇİN KİMDİR

Zorlu geçen bir haftanın ardından sevilen evlilik programı Kısmetse Olur'da bu akşam bir gelin adayı ve bir damat adayı yarışmadan ayrılırken, yarışmaya iki yeni yarışmacıda katıldı. Gelinler evine ve damatlar evine birer yarışmacı katıldı. 21 Kasım Cumartesi günü yapılan Kısmetse Olur eleme gecesinde elenen damat ve gelin adaylarının ardından yarışmaya katılan yeni gelin adayı Nurçin oldu. İzleyenler tarafından ise merak edilen şey Kısmetse Olur Nurcin kimdir sorusu oldu. Bilindiği gibi yarışmaya elenen kişilerin yanı sıra yeni isimler katılmaya devam etmektedir.
Birbirinden güzel ve yakışıklı gelin ve damat adaylarından oluşan toplam 14 yarışmacı yer alırken her hafta bir gelin ve bir damat adayı elenmektedir.
Yarışmanın sonunda rüya gibi bir evlilik ve hayatının aşkına sahip olacak olan yarışmacılar arasına yeni katılan gelin adayı Nurçin isimli yarışmacıdır. Hazal'ın elenmesinin ardından yarışmaya dahil olan gelin adayı hemen diğer kızlar ve erkekler ile tanışmaya başladı. İzleyenler tarafından merak edilen yarışmacı Nurcin hakkındaki bilgileri sizler için derledik. İşte Kısmetse Olur Nurçin kimdir sorusunun cevabı...

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI>>

Kısmetse Olur Nurçin Hakkındaki Bilgiler
http://gunceltime.blogspot.com.tr/
Nurçin Tekeş Kimdir

Kısmetse Olur yarışmasında yeni katılan gelin adayı Nurcin 1987 yılında İzmir de doğmuştur. Bir anda güzelliği ile izleyenlerin beğenisini kazanan Nurçin gelin ve damat adayları ile tanışmaya başlarken kendisi hakkında verdiği bilgiler ise şöyledir.

Kısmetse Olur Nurçin Yaşı: 28
Kısmetse Olur Nurçin Boy: 1,72
Kısmetse Olur Nurçin Kilo: 65
Kısmetse Olur Nurçin Nereli: İzmir

kısmetse olur nurcin, kısmetse olur nurçin kimdir, kismetse olur nurcin resimleri, kısmetse olur nurçin kaç yaşında, kismetse olur nurçin boyu kilosu kac, kısmetse olur nurçin biyografi, kısmetse olur yarışmacıları, kısmetse olur nurcin, nurçin kac yasinda, kısmetse olur nurçin nereli

Kısmetse Olur Önder Seyhan Kimdir>>
Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan Kimdir>>
Kısmetse Olur Mehtap Taşkıran Kimdir>>
Kısmetse Olur Erdem Dalfidan Kimdir>>
Kısmetse Olur Emre Ubeyli Kimdir>>

Nurçin Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top