iste-benim-stilim-all-star-kiyafetleri

23 KASIM İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR KİM NE GİYDİ KAÇ PUAN ALDI

Cumartesi günü yapılan gala gecesinin ardından Sinem Umaş'ın elenmesi ile bir kişi daha eksilen İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları yeni haftanın başlagınca 23 Kasım Pazartesi günü yine birbirinden güzel kıyafetler ile podyuma çıkarak bu haftanın ilk puanlarını aldılar. Bugün İşte Benim Stilim de bakalım günün en düşük puanını kim alacak ve rozet kime gidecek. Bugün ekrana gelen İşte Benim Stilim All Star yeni bölümünde yarışmacılar yine birbirinden güzel kıyafetler ile podyuma çıktılar ve puanlarını aldılar.

23 Kasım Pazartesi İşte Benim Stilim All Star yeni bölüm ile ekranlara gelen yarışmadaki kıyafetleri ve ayrıntıları sizlerle paylaşacağız. 23 Kasım Pazartesi günü yayınlanan İşte Benim Stilim All Star yeni bölümde yarışmacılar yine iddialı kıyafetlerle podyuma çıktılar ve jüriden oy aldılar. Her haftanın sonunda 10 Bin TL ödül verilecek olan yarışmada bugün ekrana gelen bölümde yarışmacıların giydikleri birbirinden güzel kıyafetleri sizler için derledik ve paylaştık. 23 Kasım 2015 Pazartesi günü İşte Benim Stilim All Star da giyilen kıyafetler. Bugün kim ne giydi detaylar...

20 KASIM İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR KİM ELENDİ>>

23 Kasım İşte Benim Stilimde Kim Ne Giydi Kaç Puan Aldı

Ezgi Ünal 23 Kasım Kıyafeti: Podyumun açılışını yapan Ezgi kırmızılar içinde geldi.Beyaz gömlek üzerine kırmızı ceket giyerek kırmızı beyaz puantiyeli kravat ile renklendirerek, kırmızı kısa paça pantolon ve lacivert rugan stiletto ayakkabı ve lacivert rugan cüzdan çanta ile podyuma çıktı.
Ayakkabı:200TL Çanta:150TL Takım:700TLGömlek:50TL Kravat:30TL
Nur Yerlitaş 6 Puan - İvana Sert Puan - Kemal Doğulu 6 Puan
Toplam 19 Puan

Emel Özkızıltaş 23 Kasım Kıyafeti: Emel bugün, gri siyah renklerinde kısa kol kazak ve altına deri mini etek giyen Emel,siyah opak çorap ve siyah bağcıklı botlar ve siyah deri eldivenler, kırmızı şapka ve siyah delikleri olan olan büyük çanta alarak kombinini gerçekleştirdi.
Ayakkabı:150TL Çanta:1000TL Kazak:30TL Etek:50TL Şapka:50TL Eldiven:250TL
Nur Yerlitaş 7 Puan - İvana Sert Puan - Kemal Doğulu 6 Puan
Toplam 20 Puan

Neda Poursaeıd 23 Kasım Kıyafeti: Neda bugün, siyah uzun kollu v yaka tulum giyen Neda üzerine kahverengi palto giyerek ve siyah cüzdan çanta ve siyah topuklu ayakkabı ile podyuma çıktı.
Ayakkabı:250TL Kaban:300TL Tulum:580TL Kolye:795TL
Nur Yerlitaş 6 Puan - İvana Sert Puan - Kemal Doğulu 6 Puan
Toplam 18 Puan

Aycan - Nurcan Şencan (ikizler) 23 Kasım Kıyafeti:Nurcan bugün yeşil boğazlı uzun kollu mini bir elbise siyah opak çorap ve bordo küçük çanta ve siyah topuklu ayakkabı giyerek podyuma çıktı.
Aycan ise siyah uzun kollu gömlek ekbise  giyerek altına ise siyah parlak çizmeler ve siyah el çntası podyuma çıktı.
Aycan:Ayakkabı:1000TL Çanta:860TL Elbise:200TL
Nurcan:Ayakkabı:49 TL Çanta:100 TL Elbise:599TL
Nur Yerlitaş 7 Puan - İvana Sert Puan - Kemal Doğulu Puan
Toplam 19 Puan

Özden Cerrahoğlu 23 Kasım Kıyafeti:Özden bugün, siyah mini pileli bir elbise üzerinde siyah askılar olan üzerine ise omuzları taşlı deri ceket giyerek, siyah kutu çanta ve siyah çizmeler ile podyuma çıktı.
Ayakkabı:750TL Çanta:120 TL Elbise:99TL Ceket:799
Nur Yerlitaş 8 Puan - İvana Sert Puan - Kemal Doğulu Puan
Toplam 22 Puan

Ayşegül Doğan 23 Kasım Kıyafeti:Ayşegül bugün, kırmızılarla geldi.Beyaz uzun kollu gömlek üzerine kırmızı ispanyol paça pantolon askılı üzerine kırmızı uzun yelek pelerin giyerek bordo mektup çanta ve topuklu ayakkabı ile podyuma çıktı.
Ayakkabı:80TL Çanta:79TL Takım:400TL Gömlek:70
Nur Yerlitaş 6 Puan - İvana Sert Puan - Kemal Doğulu Puan
Toplam 18 Puan

Çiğdem Çelik 23 Kasım Kıyafeti:Çiğdem bugün, kırmızı uzun kollu kazak püsküllü siyah kolye takarak ve kırmızı kalem etek siyah file çorap giyerek  üzerine siyah deri ceket giyerek siyah rugan topuklu ayakkabı ve çanta alarak podyuma çıktı.
Ayakkabı:480TL Çanta:130 TL Etek:45TL Ceket:160 Kazak:50TL
Nur Yerlitaş 8 Puan - İvana Sert Puan - Kemal Doğulu Puan
Toplam 22 Puan

Ayşenur Balcı 23 Kasım Kıyafeti:Ayşenur bugün, beyaz uzun kollu gömlek üzerine siyah askıları ve püskülleri olan bir kemer takarak,siyah deri tayt ve yuvarlak siyah çanta ve siyah bağcıklı topuklu ayakkabı ile kombinini tamamladı.
Nur Yerlitaş .. Puan - İvana Sert .. Puan - Kemal Doğulu .. Puan
Toplam .. Puan


Gülşah Yılmaz 23 Kasım Kıyafeti:Gülşah bugün yeşil boğazlı uzun kollu mini bir elbise ve yeşil peluş,siyah opak çorap ve yeşil büyük çanta ve siyah çizme giyerek podyuma çıktı.
Ayakkabı: 300 TL Elbise: 399 TL Çanta: 500 TL Etol: 78 TL
Nur Yerlitaş Puan - İvana Sert Puan - Kemal Doğulu Puan
Toplam 21 Puan


Sima Şerafetinova 23 Kasım Kıyafeti:Sima bugün siyah mini elbise üzerine kolları bol olan etek kısmı fırfırlı uzun pelerin ve kırmızı cüzdan çanta ve krem rengi topuklu ayakkabı ile podyuma çıktı.
Elbise 2250 TL Ayakkabı 180 TL Çanta 60 TL
Nur Yerlitaş Puan - İvana Sert Puan - Kemal Doğulu Puan
Toplam 15 Puan

Gülay Hançer 23 Kasım Kıyafeti: Siyah tül göbeği açık uzun kol gömlek ve kırmızı siyah kemerli bol pantolon ile siyah stiletto ayakkabı ve siyah el çantası ile bugünü tamamladı.
Ayakkabı 150 TL Pantolon 300 TL Gömlek 200 TL Çanta 80 TL 
Nur Yerlitaş Puan - İvana Sert Puan - Kemal Doğulu Puan
Toplam 18 Puan

23 KASIM PAZARTESİ GİYİLEN KIYAFETLER

İşte Benim Stilim All Star 23 Kasım 2015 Pazartesi, günü yayınlanan bölümde yarışmacılar giydikleri kıyafetler ile podyum yürüyüşlerini yaptılar ve jürinin değerlendirmesini aldılar. Jüri üyesi olan Kemal Doğulu, Nur Yerlitaş ve İvana Sert bir bir sahneye çıkan yarışmacıları değerlendirdiler.

Bu Günün En Güzel Giyineni Kim?

Sinem Umaş Kimdir>>
Zeynep Öztürk Kimdir>>
Sara Koçoğlu Kimdir>>
Ayşenur Balcı Kimdir>>
Ezgi Baylar Kimdir>>
Özden Cerrahoğlu Kimdir>>
Gülşah Yılmaz Kimdir>>
Çiğdem Çelik Kimdir>>
Gizem Güler Kimdir>>
Nazlı Kayaaslan Kimdir>>
Nihal Candan Kimdir>>
Aycan - Nurcan Şencan (ikizler) Kimdir>>
Ezgi Ünal Kimdir>>
Melek Balkan Kimdir>>

işte benim stilim 23 kasımda giyilen kıyafetler, işte benim stilim all star pazartesi günü giyilen kıyafetler, iste benim stilim 23 kasım aysenur balci kiyafetleri, 23 kasımda nihal candan ne giydi, iste benim stilimde bugün kim ne giydi, bugün iste benim sitilimde kimler ne giydi kac puan aldi, işte benim stilim 23 kasım alınan puanlar, 23 kasım günün en kötüsü kim oldu, 23 kasım işte benim stilimde kim elendi,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top