kara-sevda-tufan-ali-burak-ceylan-kimdir
KARA SEVDA DİZİSİ TUFAN KİMDİR

Yeni sezon dizilerinin belkide en iddialı yapımlarından olan Kara Sevda dizisi yeni bölümleri ile devam ediyor. Hem konusu hemde oyuncu kadrosu ile beğenilen Kara Sevda dizi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Başrollerinde Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ile güzel oyuncu Neslihan Atagül'ün rol aldığı Kara Sevda dizi oyuncuları arasında Melisa Aslı pamuk, Barış Alpaykut, Hazal Filiz Küçükköse, Kürşat Alnıaçık, Zeyno Eracar, Orhan Güner, Neşe Baykent gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. Yazımızın devamında Kara Sevda dizisinde Emir'in Asistanı olarak yer alan oyuncu Ali Burak Ceylan, Tufan karakteri ile ekranlarda. Yakışıklılığı ile birden izleyicilerin dikkatini çeken başarılı oyuncu Ali Burak Ceylan kimdir kaç yaşındadır gibi merak edilen bilgileri sizler için derledik.

KARA SEVDA DİZİ OYUNCULARI>>

Kara Sevda Dizisi Tufan Karakteri Kimdir? 

Ali Burak Ceylan Kimdir

Kara Sevda dizisinde Tufan karakterini canlandıran Ali Burak Ceylan 20'li yaşlardadır. Kocaeli Üniversitesinde Atçılık Bölümü okudu. Burak Ceylan Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde oyunculuk eğitimi almaktadır. Çeşitli tiyatro oyunlarında görev almıştır. Burak Ceylan şimdilerde Kara Sevda dizisinin kadrosunda yer almaktadır. Daha önce kısa filmlerde rol alan yakışıklı oyuncunun herhangi bir dizi yada sinema oyunculuğu tecrübesi yoktur.
İlk defa Kara Sevda dizisi ile izleyici karşısına çıkacak olan yakışıklı oyuncunun göz rengi mavi‘dir. Talihsiz intikam adlı tiyatro oyununda da performans sergilemiştir. Ata binmeyi ve atlarla ilgilenmeyi çok sevmektedir.

kara sevda tufan, kara sevda dizisi tufan kim, kara sevda tufan karakteri, kara sevda dizisindeki tufanın gerçek adı, kara sevda tufan kac yasinda, kara sevda oyuncuları, ali burak ceylan kimdir, ali burak ceylan biyografi, ali burak ceylan resimleri, ali burak ceylan kaç yaşında, ali burak ceylan boyu kilosu kaç, kara sevda tufan resimleri,

Kara Sevda Kemal - Burak Özçivit Kimdir>>
Kara Sevda Nihan - Neslihan Atagül Kimdir>>
Kara Sevda Asu - Melisa Aslı Pamuk Kimdir>>
Kara Sevda Banu - Çağla Demir Kimdir>>
Kara Sevda Zeynep - Hazal Filiz Küçükköse Kimdir>>
Kara Sevda Tufan - Ali Burak Ceylan Kimdir>>

Ali Burak Ceylan Resimleri
        
- Reklamlar -

1 yorum:

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top