galatasaray-maci-bilet-fiyatlari
GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI BİLET FİYATLARI

UEFA Şampiyonlar liginde ülkemizi temsil edecek olan Galatasaray gruptaki ilk maçını 15 Eylül de yapacaktır. Bilindiği gibi C grubunda yer alan ve Atletico Madrid, Benfica ve Astana takımları ile eşleşen temsilcimiz gruptaki ilk maçını Atletico Madrid ile yapacaktır. Galatasaray rakiplerini evinde ağırlayacağı maçlar için flaş bir yöntem uyguladı ve Şampiyonlar Ligindeki 3 maçının biletlerini birden satışa sundu. Türk Telekom Arena da oynanacak olan Atletico Madrid, Benfica ve Astana maçlarının biletleri satışa çıktı. Peki Galatasaray Atletico Madrid, Benfica, Astana maçı biletleri ne kadar.
www.gunceltime.blogspot.com
Galatasaray Şampiyonlar Ligi Maçlarının Tarihleri
15 Eylül 2015 Salı
Saat 21:45 Galatasaray Atletico Madrid Maçı - Türk Telekom Arena
20 Ekim 2015 Çarşamba
Saat 21:45 Galatasaray Benfica Maçı - Türk Telekom Arena
8 Aralık 2015 Salı
Saat 21:45 Galatasaray Astana Maçı - Türk Telekom Arena

Şampiyonlar Ligindeki temsilcimiz olan Galatasaray'ın yer aldığı C grubunda, sarı kırmızılı ekip toplam 6 maç yapacaktır. Bu altı maçtan 3 tanesi İstanbul da TT Arena da oynanacaktır. Galatasaray'ın evinde oynayacağı maçların tarihleri ve saatleri yukarıdaki gibidir. Ayrıca bu 3 maçında bilet fiyatları belli oldu ve satışa sunuldu. İşte ayrıntılar..

Galatasaray Şampiyonlar Ligi Maçı Bilet Fiyatları

Kategori 1 Vip Yemekli 2,200,00 TL
Kategori 2 Yüzevler 2,200,00 TL
Kategori 3 1,600,00 TL
Kategori 4 1,300,00 TL
Kategori 5 825,00 TL www.gunceltime.blogspot.com
Kategori 6 575,00 TL
Kategori 7 420,00 TL

Merakla beklenen Galatasaray Şampiyonlar ligi maçlarının bilet fiyatları 8 Eylül’de GS Bonus ve Gs kart üyelerine 10 Eylül’de ise genel satışa sunulacak olan Uefa Şampiyonlar Ligi biletlerinin fiyatları açıklandı.

galatasaray şampiyonlar ligi maçları ne zaman başlıyor, galatasaray atletico madrid maçı ne zaman, galatasaray benfica maçı ne zaman, galatasaray atletico madrid maçı saat kaçta hangi kanalda, galatasaray şampiyonlar ligi bilet fiyatları, galatasaray uefa maçlarının bilet fiyatları, galatasaray atletico madrid maci bilet fiyatlari, 15 eylul galatasaray maci biletleri kac para
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top