ziynet-sali-daginik-yatak-sarki-sozleri
ZİYNET SALİ DAĞINIK YATAK ŞARKISI

Çıkardığı yeni No:6 albümü ile büyük beğeni toplayan başarılı sanatçı Ziynet Sali albümün çıkış parçası Mevsimsizsin isimli şarkısı klibi ile de oldukça sevilmeyi başarmıştır. Birbirinden güzel şarkıların yer aldığı albümdeki şarkıları sizler için paylaşmaya devam ediyoruz. Başarılı ve güzel sanatçı Ziynet Sali yeni albümü ile tüm müzik marketlerde yerini aldı. 11 şarkının yer aldığı no:6 albümü için Ziynet Sali birbirinden başarılı isimlerle çalışarak güzel bir albüm ortaya çıkarmıştır.

Ziynet Sali albümün çıkış parçası olarak Mevsimsizsin adlı şarkıyı seçmiş ve bu şarkıyı kliplendirmiştir. Şimdi tüm müzik kanallarında yayınlanmaya başlayan Ziynet Sali Mevsimsizsin şarkısı oldukça beğeni toplarken albümdeki sevilen bir diğer şarkı ise Dağınık Yatak isimli şarkıdır. En sevilen şarkılar arasında olan Dağınık Yatak isimli şarkının sözlerini sizler için derledik. İşte Ziynet Sali Dağınık Yatak şarkı sözleri.

ZİYNET SALİ NO:6 ALBÜM ŞARKILARI>>

Ziynet Sali Dağınık Yatak Şarkı Sözleri

Ağırlaştı üstümde tarifsiz bir yalnızlık
Benden kaçan kurtulan kalbim geri dönmüyor artık
Yastığa yorgana kurban her gece bana ortak
Başıma sardığın dertten mesul değil dağınık yatak

Baştan aşağı düşündüm ne varsa yanılgıdan ibaret
Nasıl düşünmedim dediğim ne varsa hepsi korkuya ibadet

Dönüşünde gözüm yok benim aklım gidişinde
Yok sattı hatıralar senin eksikliğinde
Sahipsiz kaldı varmadı yüreğim ele öyle
Büyük aşk düşün yattı kapı önlerinde

ziynet sali dağınık yatak şarkı sözleri, ziynet sali yeni şarkısı, ziynet sali dağınık yatak şarkısı ve sözleri, ziynet sali daginik yatak sarki sozleri, daginik yatak ziynet sali, ziynet sali yeni albüm şarkıları, ziynet sali no:6
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top